Turnus rehabilitacyjny Zakopane Hyrny

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gabi2
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2018 09:59
Oddział NFZ: Pomorski

Re: Turnus rehabilitacyjny Zakopane Hyrny

Post autor: Gabi2 »

Zosia pisze: 17 lip 2018 18:30 Wienia,Teri, Gabi czy byłyście na jakimś turnusie podobnym (choć w części) do tego w Hyrnem ? Ja w tym roku byłam w Ustroniu w Malwie ale to nie to. Pytam Was bo myślę, iż mamy podobne preferencje :lol: Pozdrawiam
Witam jak już pisałam Wieni byłam W Sośnicy było okej.Pozdrawiam
:kwiat:
Awatar użytkownika
Teri5
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2011 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Teri5 »

Gabi, Zosia pewnie pytała o turnusy podobne do tego w Hyrnym. Ty byłaś w innyn miejscu Zakopanego a osoba prowadząca ta sama. Ja również chętnie poznam inne miejsca, gdzie jest tak profesjonalnie zorganizowny turnus rehabilitacyjny. Pewnie są, tylko brak opini. A jakby co , to jedziemy wszyscy w przyszłym roku do Zakopanego :lol: Kilka osółb już tam było i chce wrócić. Gdyby tak wcześniej pomyśleć, to może i terminy mozna byłoby zrgać :D
Pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Ja bym wolała inne fajne miejsce ale w takim towarzystwie chętnie powtórzę :lol: W każdym razie jakby co to ja się piszę :D
Gabi2
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2018 09:59
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Gabi2 »

Teri5 pisze: 20 lip 2018 22:42 Gabi, Zosia pewnie pytała o turnusy podobne do tego w Hyrnym. Ty byłaś w innyn miejscu Zakopanego a osoba prowadząca ta sama. Ja również chętnie poznam inne miejsca, gdzie jest tak profesjonalnie zorganizowny turnus rehabilitacyjny. Pewnie są, tylko brak opini. A jakby co , to jedziemy wszyscy w przyszłym roku do Zakopanego :lol: Kilka osółb już tam było i chce wrócić. Gdyby tak wcześniej pomyśleć, to może i terminy mozna byłoby zrgać :D
Pozdrawiam
Ja byłam tylko w Zakopanym, innych miejscowości nie znam, żeby było tak fajnie jak w Hyrnym.Teraz jest turnus w Sosnicy to jest blisko Hyrnego Organizacja jest taka sama .Prowadzi turnus również Bogna było też fajnie.Szkoda tylko że nie było Towarzystwa z zeszłego roku,myśle że jeszcze się wszyscy spotkamy.Serdecznie pozdrawiamy Gabi i Irena :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ