Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzięki za info. Powiedz nam, być wcześniej tzn która godzina? A dzień wcześniej można w ogóle być, czy tylko na zasadzie meldunek i załatwienie formalności? Jakie pokoje są fajne? I jeszcze jedna rzecz nurtująca mnie, do której godz funkcjonuje barek/kawiarnia?
Ja rezerwowalam dwojke dwa miesiace wczesniej..bo chcialam lazienke w pokoju.A sa tez pokoje typu studio..np 1 i 2 os ale lazienka wspolna w takim jakby przedpokoju.Te z lazienka w pokoju sa mniejsze ale jest ok.dwa lozka stolik szafa tv..platny..80zl za caly turnus jesli plaski nowy a my mamy stary 33zl i pare kanalow.szczerze nie mamy kiedy ogladac.Najlepiej byc chociaz przed poludniem..bo zjezdzaja sie do pozna.Dzien wczesniej trzeba zaplacic za pokoj a pozniej przenosza do innego
Betka powiedz mi jak to jest z tym telewizorem Na początku nie ma go w pokoju ? Opłacisz to przynoszą? Pytam bo spotkałam się osobiście z sytuacją że nie opłaciłam Tv bo współlokatorka nie chciała a ja nie chciałam płacić podwójnie Co się okazało w pokoju-tv bez opłacenia działała!!!
Betka napisz nam jeszcze jak zabiegi Jakie wogole dają Czy basen obowiązkowo Jakie jedzonko i jak z powrotami do ośrodka Wogole pisz coś co byśmy w temacie byli
Z pokojami wiecie jak jest.ten to ma jedynke narzeka czasem ze sam..a dwojka jest mysle ok.Chyba ze.ktos woli troszke prywatnosci to tak.Tylko dwa mies przed moim przyjazdem jedynek juz nie bylo na ta chwile nie wyobrazan sobie byc sam mam fajna wspollokatorke.Atrakcje sa rozne duzo wycieczek Wegry Slowacja Lwow w Bieszczady.Na miejscu juz mirlismy wieczorek taneczny .Balety sa w Krakowiaku Balladzie..Glorietta..