Iwonicz Zdrój Sanvit z zusu od 3 listopada

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Luk__25
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2017 15:32

Re: Iwonicz Zdrój Sanvit z zusu od 3 listopada

Post autor: Luk__25 »

Dzięki za info. Powiedz nam, być wcześniej tzn która godzina? A dzień wcześniej można w ogóle być, czy tylko na zasadzie meldunek i załatwienie formalności? Jakie pokoje są fajne? I jeszcze jedna rzecz nurtująca mnie, do której godz funkcjonuje barek/kawiarnia? :-D
Betka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2017 21:17
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Betka »

Ja rezerwowalam dwojke dwa miesiace wczesniej..bo chcialam lazienke w pokoju.A sa tez pokoje typu studio..np 1 i 2 os ale lazienka wspolna w takim jakby przedpokoju.Te z lazienka w pokoju sa mniejsze ale jest ok.dwa lozka stolik szafa tv..platny..80zl za caly turnus jesli plaski nowy a my mamy stary 33zl i pare kanalow.szczerze nie mamy kiedy ogladac.Najlepiej byc chociaz przed poludniem..bo zjezdzaja sie do pozna.Dzien wczesniej trzeba zaplacic za pokoj a pozniej przenosza do innego ;)
Betka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jest maly bar przy recepcji..ale nie wiem do ktorej.Na ten temat lepiej na forum nie pisac :lol:
Luk__25
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

No tak, jaki bar...?:-) :D
Czyli myśle, że jeśli bede z samego rana to jakiś sensowny pokoik jeszcze będzie.
Jak wygladają atrakcje w samym Iwoniczu?
anna84
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 paź 2015 14:20
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: anna84 »

Betka powiedz mi jak to jest z tym telewizorem Na początku nie ma go w pokoju ? Opłacisz to przynoszą? Pytam bo spotkałam się osobiście z sytuacją że nie opłaciłam Tv bo współlokatorka nie chciała a ja nie chciałam płacić podwójnie Co się okazało w pokoju-tv bez opłacenia działała!!!
anna84
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Betka napisz nam jeszcze jak zabiegi Jakie wogole dają Czy basen obowiązkowo Jakie jedzonko i jak z powrotami do ośrodka Wogole pisz coś co byśmy w temacie byli
Luk__25
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

anna84 a Ty kiedy myślisz przyjechać?
anna84
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Raczej rano 3listopada ale zaczęłam się zastanawiać nad przyjazdem dzień wcześniej Wszystko bedzie zależeć od męża kiedy będzie wolał jechac
Luk__25
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

A widzisz, to może i mnie żona odwiezie bo auto w sanatorium chyba potrzebne nie będzie.
Betka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z pokojami wiecie jak jest.ten to ma jedynke narzeka czasem ze sam..a dwojka jest mysle ok.Chyba ze.ktos woli troszke prywatnosci to tak.Tylko dwa mies przed moim przyjazdem jedynek juz nie bylo ;) na ta chwile nie wyobrazan sobie byc sam mam fajna wspollokatorke.Atrakcje sa rozne duzo wycieczek Wegry Slowacja Lwow w Bieszczady.Na miejscu juz mirlismy wieczorek taneczny .Balety sa w Krakowiaku Balladzie..Glorietta..
ODPOWIEDZ