Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Peoniu witam Cię i wszystkich z Wielkopolski przy jakim numerku macie przydziały (reumatologia) mam koleżankę sanatoryjną z waszego województwa jest ciekawa kiedy pojedzie dzięki za info pozdrawiam
[/quote]
Witaj, ja otrzymałam skierowanie z numerem ok 500 - na koniec sierpnia , a jadę 6.11 do Kołobrzegu , więc tyle czasu wiem
peonia1959 pisze: 11 paź 2018 16:48
Ewuniu , na chwile obecną mam numer 1021 czas oczekiwania 23 miesiące (reumatologia ) Dzwoniłam do NFZ z pytaniem na kiedy mogę spodziewać się skierowania , pani oświadczyła że tuż po nowym roku.Faktycznie w moim przypadku styczeń jest 23 miesiącem. Jak otrzymam termin to napiszę do Ciebie. Pozdrawiam,miłego dnia
Mazrena pisze: 11 paź 2018 19:05
Peoniu witam Cię i wszystkich z Wielkopolski przy jakim numerku macie przydziały (reumatologia) mam koleżankę sanatoryjną z waszego województwa jest ciekawa kiedy pojedzie dzięki za info pozdrawiam
Witaj, ja otrzymałam skierowanie z numerem ok 500 - na koniec sierpnia , a jadę 6.11 do Kołobrzegu , więc tyle czasu wiem
[/quote]
Ewucha pisze: 12 paź 2018 11:34
To chyba jakiś poślizg jest bo on ma w piśmie napisane 18 miesięcy mija jej w styczniu A numer 9000 tyś więc chyba wiosna pojedzie pozdrawiam
Tak jest poślizg ja jak próbowałam dzwonić o zwroty wiosną to już mi powiedziano, że WLKP 23 miesiące - a też miałam napisane 18 m-c. Liczyłam na sierpień a jadę w listopadzie .
Ewucha pisze: 12 paź 2018 11:34
To chyba jakiś poślizg jest bo on ma w piśmie napisane 18 miesięcy mija jej w styczniu A numer 9000 tyś więc chyba wiosna pojedzie pozdrawiam
Ewuniu wydaję mi się ,że w każdym rejonie wydłużył się okres oczekiwania na wyjazd do sanatorium. Musimy uzbroić się w cierpliwość
Mój numer z przed 5 minut w kolejce ROSNĄCY 1192 Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję Wam serdecznie za info i pozdrawiam życzę wymarzonych przydziałów Mazrena a tobie udanej rehabilitacji w Kołobrzegu ja może przyszły rok tam zawitam
Agnes888 pisze: 14 paź 2018 18:37
Witajcie,
Czy ktoś, kto składał wniosek do sanatorium w połowie lutego 2017 r. otrzymał już sanatorium ( reumatologia)? Pozdrawiam
Witaj wniosek złożyłam 2 lutego 2017, obecnie mam numer 1274. Pozdrawiam