NFZ-DOLNOŚLASKI

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: NFZ-DOLNOŚLASKI

Post autor: iwcia »

Witaj Teniu53 :)
Czy Ty aby nie powinnaś byc juz zpowrotem? Zdaje sie, ze wyjazd do Ustronia mialaś 10 września? Odezwij sie, proszę.
Pozdrawiam serdecznie :D
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Ja jestem z Dolnego Śląska :D Okolice Wałbrzycha :D :D :D
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No wreszcie! :)
Lukas385, długo juz czekasz na skierowanie? Ja jestem z okolic Legnicy.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

iwcia pisze:No wreszcie! :)
Lukas385, długo juz czekasz na skierowanie? Ja jestem z okolic Legnicy.
Pozdrawiam :)
Ja osobiście jeżdżę z ZUS-u, ale moja Matula z NFZ-etu już ponad rok czeka :D
laurka_1351
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 08:16

Post autor: laurka_1351 »

Wniosek składałam we Wrocławiu ,grudzień 2010, a od 2 tyg. mam już skierowanie do Krynicy od 24 paźdz. :D
Jak sprawdzałam nr.to miałam 1907 a następnego dnia już było skierowanie .
Sprawdzać co dzień ,sprawdzać :!: :x teraz tylko kłopot jak się spakować :mrgreen:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Podpowiedzią przy pakowaniu bagażu może być Jaś Fasola pakuje się :) Pozdrawiam.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Laurka ! Zazdroszczę Ci Krynicy! Jestem zwolenniczką zmian, lecz jesli chodzi o Krynicę, chętnie wróciłabym tam niejednokrotnie, to magiczne uzdrowisko :D .
A wiec pakuj sie, najlepiej w duże walizy, bo niezbędne będą ciepłe swetry, buty,zrobiło sie zimno.Ale i wyjściowa kieca też przyda sie a tańce, tórych tam niemało ;)
Czekałaś ok.23 mies., więc tyle, ile piszą na początku przy rejestracji. Do jakiego osrodka jedziesz?
Pozdrawam i zyczę wspanialego wypoczynku :D
laurka_1351
Kuracjusz
Kuracjusz

LWIGRÓD ,słyszałam że <<najlepszego>> ;) mam nadzieję .właśnie już się zastanawiam jak się zmieszcze :roll: w waliche :D
Jak pisałam to mój pierwszy wyjazd,więc jestem podeksytowana i troszkę się denerwóje ,ale głównie przesiadkami i pierwszym dniem (rejestracja i przydział pok.)
Ale będzie 8-) .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Laurko :) napiszę tak pomiedzy jedną czynnością a drugą :lol: zorientuj się na forum /poczytaj opinie o Lwim Grodzie/ ,jak mnie pamięć nie myli sa tam pokoje lepsze i"'gorsze"" może warto pojechać dzień wcześniej i otrzymać lepszy.Dopłaty kuracjuszy do tej jednej doby są obnizone.Ale o to trzeba zapytac dzwoniąc do recepcji ,czy maja wolny pokój np 1 ,poniewaz mogą tez nie miec w danym terminie.W Krynicy jest Góra Parkowa ,warto byś pamietała ,że na góre nie wejdziesz w adidasach lub trampkach.To zbyt ryzykowne.A wchodzić zechcesz,cóż zawsze alternatywa jest wyciąg ;) Dużo wiem o Krynicy ,więc też posłużę podpowiedzią.Pozdrówka
Sorki za brak ogonków :lol:
laurka_1351
Kuracjusz
Kuracjusz

laurka_1351 pisze:LWIGRÓD ,słyszałam że <<najlepszego>> ;) mam nadzieję .właśnie już się zastanawiam jak się zmieszcze :roll: w waliche :D
Jak pisałam to mój pierwszy wyjazd,więc jestem podeksytowana i troszkę się denerwuje ,ale głównie przesiadkami i pierwszym dniem (rejestracja i przydział pok.)
Ale będzie 8-) .
sorki sorki patrząc na swoje błędy to matury już bym nie zdała ! :oops: :o ale nic to.
w koncu jak się mało pisze to takie są skutki :D
ODPOWIEDZ