Polańczyk Plon 26.07.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Polańczyk Plon 26.07.2019

Post autor: szynszyl64 »

Droga Geniu.Myślałem że przy twoich pobytach sanatoryjnych odwiedziłaś Polańczyk. Żałuj i staraj się o wyjazd. Jak ci się uda to nie sugeruj się wpisami na nie. Niema tego czy owego. Po wpisach jesteś pozytywnie nastawiona to duży plus. Jak chcesz coś więcej się dowiedzieć pisz na forum albo prywatnie postaram się odpowiedzieć na nurtujące pytania. Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

szynszyl64 pisze: 03 lip 2019 15:34 [link] Witaj. Zobacz gdzie będziesz.

Kurczę... Dokładnie tak jak zapamiętałam idąc na punkt widokowy nr 2. Łza się w oku kręci.
Co do tańców. Atrium ok chociaż ciasno bo ogarniają większość z Amer Polu. Zakapiorek i owszem. Dla mnie jest tam zbyt hmm... Intensywnie. i oczywiście ulubiony i opisany tak szczegółowo przeze mnie Dedal.
Cieszę się, że kolejne osoby zobaczą ten wyjątkowy zakątek. szczególnie Ci co jadą pierwszy raz. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2019 22:37 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Florka cieszy mnie że ktoś kto tam był ogarnia o czym piszę.Ci co nie byli niech przestaną czytać negatywów. Myślę że zabiegi to jest tylko dodatek do
miejsca gdzie się po wielu niedogodnościach podróży znajdą.To co zobaczą i przeżyją zostanie w ich pamięci.A sceptycy i tak powiedzą że było do d...y.
Amy co tam byliśmy swoje wiemy!!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Przeczytaj mój reportaż jak znajdziesz chwilę. Wszystkie uczucia do Polańczyka podane na tacy. 😉
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Florka. Przeczytałem część twoich wpisów. Widzę że są świeże znaczy tegoroczne.W tym co czytałem jest cała esencja miejsc i ludzi.Wspomnienia
wróciły.Sine wiry,Wetlina,Cisna,Sanok,Zagórz,Komańcza,Solina,czy ogrody Biblijne o Lwowie nie wspomnę. Dzięki.
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2017 00:14
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Smerfetkaa »

GIENIA pisze: 03 lip 2019 08:15 Smerfetko .. oddaj skierowanie , to wezmę je chętnie ze zwrotu :lol: :lol: 8-)

żartuję oczywiście :D

Im mniej niedogodności zauważamy , tym bardziej jesteśmy zadowoleni z pobytu :)
No nie ma mowy nie oddam, sam Polańczyk ma super klimat, zabiegi mam nadzieję że też będą ok. Na razie brakuje tylko fajnej ekipy- myślę, że w Polańczyku będzie.
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zostało 21 dni, a tu cisza jak przed burzą.
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Florka pisze: 04 lip 2019 19:10 Przeczytaj mój reportaż jak znajdziesz chwilę. Wszystkie uczucia do Polańczyka podane na tacy. 😉
Dziękuję, na bieżąco czytałam Twoje super opisy dotyczące pobytu w Polańczyku. Świetnie spędziłaś czas, super 😊przekaz i sporo emocjil. Jeszcze raz dziękuję 😘
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No szkoda, coś mnie ominęło moderator usunął parę linków😪
anna818
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sie 2017 14:44
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: anna818 »

Witam . Byłam w Polańczyku w 2015 roku , konkretnie w Dedalu. Teraz znowu odwiedzę tę piękna okolicę , tym razem w Solince już od 23 lipca . Już się cieszę , pora roku idealna na piękne :) Pozdrawiam
ODPOWIEDZ