Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jak masz ważną kartę parkingową niepełnosprawnych to wtedy za parking nic nie płacisz.
Ja mam kartę,ale nie nie jadę samochodem-pomyśle może ją wezmę.
Jak masz na imię?
Ja Magda.
Mam na imię Ania. Zdecydowałam ze poprosze kogoś żeby mnie zawiózł. W końcu to tylko niewiele ponad sto km. Wszystkim którzy maja daleko współczuję. Szczególnie problem jest z bagażem. Bo nie wiadomo jak się przygotować. Czy lato czy może już jesień.
Mam nadzieję, ze pogoda nam dopisze.
Pozdr
Witam. Mam na imię Magda Również dostałam termin na 13.09. 2019 do Dziwnowka Zostałam poinformowana o tym dziś telefonicznie. Ale nie zapamiętałam nazwy danego miejsca. Czy w Dziwnówku jest więcej sanatorium z prewencji ZUS czy tylko jedno, czyli Jantar ? I czy ktoś w tym terminie jedzie z okolic Warszawy ? Pozdrawiam serdecznie
Najlepiej będzie jak jutro z rana dzwoniąc do skutku zadzwonisz do ZUS,któremu podlegasz i zapytasz się czy masz skierowanie do Dziwnówka 'Jantar',czy gdzie indziej-tak to nie wiadomo,ale upewnij się dzwoniąc do ZUS,któremu podlegasz.
Razem z Tobą jedzie 5 osób,ale każdy z innej strony Polski.
Jaki przedział wiekowy 5 osób to nie wiem-nikt na ten temat nic nie napisał.
Odezwij się co Tobie powiedzieli w ZUS.
Narka!
Witam wszystkich co jadą do JANTARA 13 września!
Będę drugą osobą podając swój wiek jak TOMEK - mam 45 lat.
My już podaliśmy,a inni jak znam życie będą się ukrywać.
Magda ze Stargardu załatwiaj pogodę,bo masz najbliżej,a to co zapowiadają to nie wygląda na to byś załatwiła!
Najważniejsza jest pogoda ducha i zgrana ekipa,ale Nasza 5 już prawie się zgrała.
Mimo wszystko pogodę załatwić musisz-nie masz wyjścia!