SKANDALICZNE WARUNKI W DEDALU POLANCZYK

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Re: SKANDALICZNE WARUNKI W DEDALU POLANCZYK

Post autor: zbigniew165 »

Też byłem w Solince w 2016 r. i wyjechałem zadowolony z pobytu, ale już wtedy słyszałem od kuracjuszy Dedala niezbyt pochlebne opinie o tym obiekcie. Kuracjusze z ZUS narzekali, że nie mogli wychodzić na dłuższe spacery z powodu zabiegów rozłożonych na cały dzień do kolacji, a nawet po niej. Nie wiem jak jest teraz, ale jak bym miał wybierać w Polańczyku wśród obiektów sanatoryjnych na pewno wybrał bym Solinkę ewentualnie Plon. :)
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 4 razy

Post autor: lubelanka64 »

Wiktor.. napisałam, że aktualnie opinie o obiekcie są pozytywne ale o personelu niestety nie. Jeżeli dyrektorem jest ciągle ten sam Pan co 10 lat temu to opinie mogą być prawdziwe. Pozdrawiam, dobrego dnia
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No to tak...udałam się telefonicznie do źródła, które było tam w kwietniu. I tak...po pierwsze cały czas lało, ale wpływu na to brak. Ośrodek z tych mniejszych. Minus była w pokoju czteroosobowym ale za to lodówka była gratis. :lol: nie ma dyrektora tylko Pani Dyrektor nie wnikala było przywitanie i tyle ją widzieli. Pokoje ok, duże szafy, czysto, łazience przydał by się remont ale bez tragedii. Rehabilitacja szczególnie zabiegi mokre super. Jedzenie jak to w sanatorium, nie była głodna. I faktycznie mały zonk komercyjnymi jedli praktycznie to samo, diety miały też owoce. Atmosfera fajna. Tańce na dole jest sala super. Byla w wielu duuuużo gorszych obiektach. Polańczyk piękny ale to wiem bo uwielbiam Bieszczady. Acha..jest faktycznie lekarz chyba Litwin, cham delikatnie rzecz biorąc. Ona miała miłą starsza Panią doktor dostała takie zabiegi jakie chciała. Reasumując rozumiem rozgoryczenie autorki bo sama trafiłam niedawno na ośrodek, oczywiście prywatnie, z którego wyjeżdżając czułam potworna ulgę. Powiedziała, że była wcześniej w AmerPolu i wróciła by do Dedala. Bez wahania. No...to dla uspokojenia. Zresztą doczytałam kilka opinii tutaj, nawet reportaż i nie znalazłam nic złego. I przydałoby się aby autorka dopisała się po naszych postach...nie lubię takich wrzutek troszeczkę.
forumowicz

Brawo Czekoladko , Ty przynajmniej podeszłaś do tematu merytorycznie :)
forumowicz

Wiesz Bibi moja koleżanka poznana zresztą w sanatorium to fajna kobitka. Nie szuka dziury w całym. Teraz jeszcze babcią została to juz miodzio😁 zresztą jak są piękne okoliczności przyrody i uśmiechnięci ludzie czego więcej trzeba. Jednak tak jak napisałam trochę rozumiem mi myślenie zmienia się odpowiednio NFZ I wyjazdy prywatne. Wtedy oczekuję nieco więcej jeżeli chodzi o standard pokoju i jedzonko.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46

Post autor: Gaba »

zmieniło się, i to dużo na plus :)
ODPOWIEDZ