Sanatorium Polanica Zdrój Wielka Pieniawa 02.01.2020

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 3 razy

Re: Sanatorium Polanica Zdrój Wielka Pieniawa 02.01.2020

Post autor: Muzyczka »

Szans.Eljuve,
w Polanicy są co najmniej trzy apteki jak nie więcej , ale najtańsza jest jak będziesz szedł w kierunku centrum przejdziesz przez rzeczkę i prawie prosto głównym deptakiem, to na końcu drogi, ostatni budynek przed główną ulicą po lewej stronie, to apteka po schodkach, tam jest najtaniej....
Szczęśliwego pobytu i wszystkiego dobrego tam życzę..
Pozdrawiam serdecznie... :kwiat:
eljuve
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2019 02:53
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: eljuve »

Mam jeszcze jedno pytanie ... Czy jeżeli doba hotelowa zaczyna mi się o 14 , to muszę być punkt 14 ? Jak to wygląda? 😉
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Można być wcześniej. Jak pokoje gotowe przyjmują na bieżąco.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj El..., o nie .....
Bardzo często ludzie przyjeżdżają wcześniej bo mają takie czy inne połączenia i są uzależnieni od innych okoliczności, od pociągu czy autobusu i często przyjeżdża się wcześniej.....
Zawsze jest możliwość poczekania.. zostawić bagaż bo są na to miejsca i nawet posiedzieć w kawiarence albo porozglądać się w miejscu...
Wcale nie ma takiej reguły.. naprawdę ludzie przyjeżdżają o różnych porach...
Czasami ludzie wolą być wcześniej rano i tak też robią bo więcej pokoi jest do wyboru bo później to już część jest pozajmowana, bo ludzie zostali zakwaterowani...
Pewnie jedziesz z funduszu bo doba jest od obiadu dlatego od 14:00... Do ostatniego dnia do śniadania....głównie wszystko zależy jak posprzątali pokój, tj. panie sprzątające czy już jest gotowy do wejścia dla kuracjusza..
Jedź już... ja myślałam że piszesz będąc już na miejscu....
Serdecznie pozdrawiam.... :kwiat:
eljuve
Kuracjusz
Kuracjusz

Mam jeszcze coś do załatwienia, także będę jakoś koło 14 ... Ale nie wiem czy przed , czy po 14 ... Zobaczymy jak się uda 😉i z tego co czytałem można podjechać z bagażem pod samo wejście tak ?
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pod wejście główne, z boku.....od frontu, jest nawet pochylnia dla niepełnosprawnych..i tam najlepiej, najbliżej... ale wjeżdżasz uliczką od tyłu...i na tylniej części jest parking. jak wyjeżdżasz od tylnej ulicy w park to jest też szlaban do parkingu, ale nie jedź prosto na parking, tylko skręć w prawo aby móc jechać z boku budynku i wjechać od frontu na ten właśnie lewy bok patrząc na budynek z zewnątrz od frontu ...
eljuve
Kuracjusz
Kuracjusz

No to bede próbować 😉 może się uda , hihi 😉🙂
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

słuchaj tam wszyscy podjeżdżają i osoby o kulach czy niepełnosprawni czy z bagażem ciężkim..na krótko... Tam z przodu i możesz powiedzieć jak tam będziesz przez szlaban przejeżdżał że musisz tam wjechać bo jesteś osobą która nie może dźwigać... Poza tym tak też po mnie przyjeżdżali .. nie było problemu..I możesz wejść do środka i wziąć sobie taki duży na kółkach wagonik ozdobny gdzie kładzie się bagaż i wyjeżdża do środka to recepcja by Ci powiedziała gdzie to jest...
Pozdrawiam serdecznie.. jedź.. :kwiat:
ODPOWIEDZ