O polityce
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Co tam Panie w polityce...
Szefowa KE Ursula von der Leyen powiedziała w wywiadzie dla Bilda, że osoby starsze mogą być izolowane do 2021 roku.
Kurtyna.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
O polityce
"Ekspert" w TVN24 mówi, że przez PiS ludzie zatrudnieni w koncernie CCC stracą pracę.
Wystarczy, że rząd wpompuje 250 milionów w spółkę i będzie dobrze.
Nie dodał, że majątek szefa CCC, Dariusza Miłka szacowany jest na 5 miliardów złotych a podatki płaci w Luksemburgu.
Szczegół.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: O polityce
W tej chwili nagminna jest kradzież obu tablic rejestracyjnych samochodów.
Nawet złodzieje się tak już wyrobili że dopasowują Ofiarę do Samochodu ,którym dokonywane są kradzieże .
Dodatkowy plus to maska na Stacji benzynowej.
W duzych miastach Obsługa stacji całodobowej to dwie Osoby w tym Kobieta , dzięki tym maskom Nastąpi duży Proceder kradzieży paliwa jak i Alkoholi na Stacjach
Czy Ustawodawca pomyślał .
Złodziej PILNUJE POLICJANTA nie odwrotnie
Jacek Karnowski
21 godz. temu
Czuje się podle! I co ja mam im teraz powiedzieć? Jak spojrzeć im w twarz?
Jako prezydent Sopotu, powołując się na zarządzenie Ministra Zdrowia, odmówiłem zrozpaczonej rodzinie zmarłej, która miała kilkoro dzieci, możliwości obecności na pogrzebie ich matki więcej niż pięciu osób. W święta poseł Kaczyński składa w kilkadziesiąt osób wieńce a potem wjeżdża, pod pozorem uroczystości państwowych, z kilkoma osobami na cmentarz, i odwiedza grób swojej matki.
Przepraszam...
Bardzo przykre......
-
Gość
Jesteśmy tylko pionkami. Nie wierzę w ani jedno wypowiedziane przez nich słowo. Wszystko czego się dotkną upada jak domek z kart.
Jest mi wstyd za tych ludzi i ich wyznawców.Na żadne wybory się nie wybieram.
I słuchać nie mogę jaki mam dobrostan bo "dają".
Owszem .... ciała.
Polityka zawsze dzieliła ale nigdy tak jak teraz.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Posłowie w trakcie bieżącego posiedzenia zajmują się pięcioma obywatelskimi projektami ustaw. Dotyczą one aborcji, edukacji seksualnej, odszkodowań za przedwojenne mienie żydowskie, płac nauczycieli oraz polowań z udziałem dzieci.
W momencie kryzysu wywołanego pandemią koronawirusa, harmonogram obrad może budzić u wielu zdziwienie, jednak termin prac nad tymi projektami wynika z przepisów ustawy o wykonywaniu inicjatywy ustawodawczej przez obywateli.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Młoda Kobieta z PLAKATEM Pytaniem
CZY TY OBROŃCO
Adoptowałeś lub wspomogłeś Dziecko porzucone CHORE?
Wczoraj przysłuchiwałem się Programowi gdzie Dwoje Młodych Ludzi z Zespołem Downa poczęło Potomka
Dziewczyna Świadomie chciała Usunąć bo wg Badań 99% Rodzi się bardzo powaznymi Komplikacjami.
Lekarz mimo prosby Chłopaka nie pozwolił na Badanie Penatralne
Bo Sumienie Doktora Ginekologa nie POZWALA.
Ok
Rozumiem .
Był Protest Farmaceutki że wg Swej Klauzuli nie chciała Sprzedać PREZERWATYWY
OK
Tylko Zastanawiam się po co tyle HIPOKRYZJI skoro Dużo Osób jako najbezpieczniejsza Formę zabezpieczeń Stosuje Stosunek Przerywany.
Kiedyś Pewna Pani właśnie w Sanatorium powiedziała innej Nauczającej -Ileś Sama Zabiła Dzieci na prześcieradle.
W tym Kraju był przerabiany już ten PROBLEM czy chcemy powrotu ?
Czy na ten temat Musza Wypowiadać się Osoby ,ktorych to nie dotyczy .
Poprzez kolejną Ustawę antyaborcyjną nie zwiększym ilości Dzieci ,
Zwiększymy tylko kasę sąsiadom za przerywanie .
Zobaczmy ile wzdłuż Polskich granic jest Punktów aborcyjnych .
Może Teraz SEJM powinien się zająć Jak POMÓC Firmom wyjść z Kryzysu ,jak Pomóc Rolnikom w Pracach Polowych ,Jak popuścić Emerytom Rencistom ,umożliwić Prace na działkach aby mogli przeżyć Kolejną Zimę dzieki Swoim przetworom .
A Sławny Cmentarz Pokazał Pan bo mu wolno.
Zastanówmy się jak Wyrwać się na działkę ,aby ją przekopać i nie dac się Złapać Straży Miejskiej czy innym smutnym Panom