A co mnie bardzo zaskakuje, że nie dostaję ofert od singli tylko od singielek
Chyba adresy emailowe są pomylone i do mnie te oferty trafiają przez pomyłkę

Zmień po pierwsze hasło do maila. (na zupełnie inne - niepodobne do obecnego, z uzyciem duzych liter , cyfr itp.)medi pisze: 20 kwie 2020 12:39 Ratunku !
W sumie od dość dawna otrzymuję emaile typu "Ja bardzo chcę sekjrz na moje zdjęcia i spotkajmy się."( pisownia dosłowna) .Wsadzam to do spamu i idę dalej ,ale ostatnio "Żel na powiększenie penisa!!!" dopełnił falę goryczy .Czy ktoś ma pomysł co zrobić żeby to dziadostwo mi się w pocztę nie wtryniało ? Czasami człowiek musi otworzyć pocztę na cudzym komputerze np; w firmie i tu takie żelujące coś .Nigdy nic nie kupowałam na stronach erotycznych ,nie wchodzę ,nie oglądam więc nie mam pojęcia skąd to się bierze u mnie![]()
![]()

Dziękuję Max .Ponieważ jestem totalnym laikiem w te klocki poprosiłam fachowca .Troszkę się ponabijał że siostra ciekawska pewnie ...lub co gorsza szwagier ale zrobił co mógł .Zobaczymy jaki efekt będzie .Mój mąż dostał zakaz grzebania w mojej poczcie bo akurat jego podejrzewam że coś z ciekawości pacnął .Max-R pisze: 20 kwie 2020 22:37 Medi jutro Ci pomogę, ale potrzebuję kilka informacji.Uzywasz komputera, laptopu, tabletu czy telefonu, jako głównego komputera? Gdzie masz pocztę? Jaki program pocztowy? Jaki masz antywirus? zaporę?czy skanujesz programami przeciw wszelkim robakom? A jeśli chodzi o pocztę, to komuś widocznie przekazałaś swój adres email, komuś kto przekazał dalej itd, wystarczy wysłać jeden mail do byle kogo i to już leci .Inaczej mówiąc,musisz zabezpieczyć komputer czy telefon, aby był bezpieczny.Konkrety jutro.Dobranoc

Przynajmniej nikt nie proponuje Ci powiększenia... yyyy ...tego i owegoRudaAndzia pisze: 20 kwie 2020 22:01 U mnie też się pojawiają reklamy z ofertami i zastanawiam się kto mi je podrzuca![]()
![]()
A co mnie bardzo zaskakuje, że nie dostaję ofert od singli tylko od singielek![]()
![]()
Chyba adresy emailowe są pomylone i do mnie te oferty trafiają przez pomyłkę![]()

Medi, ale jesteś doinformowana, że gdyby zaszła potrzeba to wszystko można uzupełnićmedi pisze: 21 kwie 2020 21:17Przynajmniej nikt nie proponuje Ci powiększenia... yyyy ...tego i owegoRudaAndzia pisze: 20 kwie 2020 22:01 U mnie też się pojawiają reklamy z ofertami i zastanawiam się kto mi je podrzuca![]()
![]()
A co mnie bardzo zaskakuje, że nie dostaję ofert od singli tylko od singielek![]()
![]()
Chyba adresy emailowe są pomylone i do mnie te oferty trafiają przez pomyłkę![]()
![]()