Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A bardziej serio, to ja jestem do 30.10, a skoro Ty zaczynasz 31, to tylko wcześniejszy przyjazd może dać możliwość oprowadzenia
A o wiele wcześniej, to chyba nie ma potrzeby przyjeżdżać?
Dziękuje, jest jeszcze opcja zostania dłużej .Mnie czeka dłuższy pobyt ...... skończy się 23.11 więc mam czas na ogarnięcie miejsca ..... I taki mam zamiar . Pozdrawiam.
robert1012 pisze: 21 wrz 2020 10:45
Może mnie ktoś oprowadzi ?? Bo widzę ,że potem to już nie będzie miał kto??? 31.10 mam zamiar jechać ...pozdrawiam.
hej robert1012, ja będę od 24, to zdążę się już dobrze rozejrzeć i jeśli zechcesz - oprowadzę
pozdrawiam
A ktoś może wie, czy można i w jaki sposób dostać pokój jednoosobowy z NFZ???
robert1012 pisze: 21 wrz 2020 10:45
Może mnie ktoś oprowadzi ?? Bo widzę ,że potem to już nie będzie miał kto??? 31.10 mam zamiar jechać ...pozdrawiam.
hej robert1012, ja będę od 24, to zdążę się już dobrze rozejrzeć i jeśli zechcesz - oprowadzę
pozdrawiam
A ktoś może wie, czy można i w jaki sposób dostać pokój jednoosobowy z NFZ???
Dziękuje tercia47 .... To się dobrze porozglądaj bo ja strasznie ciekawski jestem i dużo będę zadawał pytań przewodnikowi , a jak się już zadeklarowałaś to nie ma odwrotu. Pozdrawiam
Witam Wszystkich serdecznie jestem tu nowa, ale może poznam jakieś osoby, które tak jak ja jadą do Jutrzenki 31.10.
Fajnie by było nie być tam samemu na start tym bardziej, że jest to tak duży ośrodek
Renulka pisze: 29 wrz 2020 21:03
Witam Wszystkich serdecznie jestem tu nowa, ale może poznam jakieś osoby, które tak jak ja jadą do Jutrzenki 31.10.
Fajnie by było nie być tam samemu na start tym bardziej, że jest to tak duży ośrodek
Hej .witam Renulka . No to Mamy ten sam termin .Ja też trochę jestem zagubiony . ale pozytywnie nastawiony więc myślę , że spokojnie ogarniemy się tam na miejscu i będzie wszystko oki. Jest to mój pierwszy wyjazd i może teraz się uda . Na początku był falstart ,a już byłem spakowany ,ale może teraz chociaż zdążę wyjechać Pozdrawiam
tercia47 pisze: 28 wrz 2020 21:51
robert1012 ok, cały tydzień będę miała na rozglądnięcie... a nogi mam zdrowe i chodzić lubię, to dam radę
pozdrawiam również
Z moimi nogami też jest wszystko w porządku więc myślę , że pochodzimy trochę i się porozglądamy . A jak złapiemy zadyszki to Sobie gdzieś przysiądziemy najwyżej .