"LECH" KOŁOBRZEG

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
pablos21@o2.pl
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 00:37

Re: "LECH" KOŁOBRZEG

Post autor: pablos21@o2.pl »

Witam ! Z wielką przyjemnością. Do zobaczenia. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witam :) ,

Mnie również będzie bardzo miło się z Wami spotkać.
Proponuję w niedzielę 29-04 o 15-ej przy pomniku Sanitariuszki.
Zatem do zobaczenia :!: :)

Pozdrawiam
Selene :)
solangelica
Na forum od: 14 kwie 2012 19:19

Post autor: solangelica »

Przegapiłam niedzielę:(

A tu mi się tak nie podoba:(
pablos21@o2.pl
Kuracjusz
Kuracjusz

...ja niedzieli nie przegapiłem,spotkałem sie z selene i spędziliśmy miły dzień i wieczór :) w "Lechu" nie jest tak tragicznie. Nie wiem co Ci się tu nie podoba?Gdzie moge Cię spotkać?
pablos21@o2.pl
Kuracjusz
Kuracjusz

...drugi dzień cisza.... :cry:
solangelica
Na forum od: 14 kwie 2012 19:19

Post autor: solangelica »

[email].pl pisze:...drugi dzień cisza.... :cry:

Cisza, cisza, bo też internet działa tu do d...

Jakby co, będę dziś o 18.30 przy recepcji...
panixxx
Na forum od: 26 sty 2013 13:39

Post autor: panixxx »

22 stycznia 2013 wróciłam z sanatorium "Lech".
Nie polecam tego obiektu ze względu na niemiłą obsługę, skargi żadne nie skutkują (dowiedziałam się od ludzi, którzy byli wcześniej).
Jedzenie wiecznie niedosolone, niedoprawione, stary chleb (jak resztak została na śnaidaniu to leżał aż do kolacji), kluski leniwe bez sera, śledz tak prosto z wiaderka słony, z warzywami żenada (po lyżeczce od herbaty dla każdego i wiecvznie merchewka z selerem albo z jabłkiem), wędlina przezroczysta (wziełam do pokoju to śliska się zrobiła).
Nie informują, że płaci się za standard (lodówk, telewizor, czajnik) podwyższony pokoju, normalnie informują, że to wszystko jest w standardzie.
Pokoje w miarę, na stronie nie kłamią. Tylko dzielenie wg wieku nie wyszło im na moim turnusie.
Po 4 dniach kazali mi dopłacić do 1-osobowego pokoju, ponieważ moja współlokatorka nie dojechała.
sofii51
Na forum od: 30 sty 2013 18:56

Post autor: sofii51 »

Droga koleżanko.
W sanatorium "Lech" byłam już kilka razy, co do jedzenia zgadzam się w całej rozciągłości albo jeszcze więcej.
Dorzuciłabym jeszcze obsługę zabiegów , zachowują się bardzo swobodnie, przesiadują na korytarzach jakby czekały na zabiegi.
Odnosi się wrażenie że robią sztuczny tłok.
zakwaterowanie w miarę w porządku, trafi się różnica wieku chyba u tych co są ostatni.
Poza tym było w porządku.
Muzyka grała, można się pobawić i odpocząć. :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

panixxx kiedy byłaś w Lechu?może widzieliśmy się? mnie tam nie podobał się facet wpuszczający na dancingi,natrętny,namolny,nic tylko wchodzić ,płacić,nieważne czy jest się z kim bawić,jak może to czytasz miły panie,to proponuje zamiast biletów pobierać 6zł przy zamówieniu przy stoliku,a jak miejsc nie ma to i tak ludzie nie wejdą,to po jakiego diabła tam stoisz i zniechęcasz ludzi zawracając dupę! no chyba że lubisz czytać same złe opinie o Lechu,puki co takie jedynie znam!
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Jakim Szczęsliwy ,że KTOS wyraził swój osąd na temat w/w Bodgyarda
Potrafi nawet zainkasowac za fotel przy wejściu czy tez za wsjście wcelu ..zobaczenia
CÓZ kolejny objaw ,kolejnego malego człowieka ,że na KURACJUSZACH należy się szybko wzbogacic
Zwłaszcza nie zapmnę sobie gdy w/w Pan wziol się za nalewanie Drinków i Pewna scyscja
Cóz Ten Lokal w skali 1-5 na dzis otrzymuje wg Mnie słaba ..2!!
daleko mu chocby do Verano czy Sanu
cóz tak kołobrzeska 3 liga...
ODPOWIEDZ