"LECH" KOŁOBRZEG
-
pablos21@o2.pl
- Kuracjusz

- Na forum od: 02 mar 2012 00:37
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: "LECH" KOŁOBRZEG
Mnie również będzie bardzo miło się z Wami spotkać.
Proponuję w niedzielę 29-04 o 15-ej przy pomniku Sanitariuszki.
Zatem do zobaczenia
Pozdrawiam
Selene
-
solangelica
- Na forum od: 14 kwie 2012 19:19
-
pablos21@o2.pl
- Kuracjusz

-
pablos21@o2.pl
- Kuracjusz

-
solangelica
- Na forum od: 14 kwie 2012 19:19
[email].pl pisze:...drugi dzień cisza....
Cisza, cisza, bo też internet działa tu do d...
Jakby co, będę dziś o 18.30 przy recepcji...
Nie polecam tego obiektu ze względu na niemiłą obsługę, skargi żadne nie skutkują (dowiedziałam się od ludzi, którzy byli wcześniej).
Jedzenie wiecznie niedosolone, niedoprawione, stary chleb (jak resztak została na śnaidaniu to leżał aż do kolacji), kluski leniwe bez sera, śledz tak prosto z wiaderka słony, z warzywami żenada (po lyżeczce od herbaty dla każdego i wiecvznie merchewka z selerem albo z jabłkiem), wędlina przezroczysta (wziełam do pokoju to śliska się zrobiła).
Nie informują, że płaci się za standard (lodówk, telewizor, czajnik) podwyższony pokoju, normalnie informują, że to wszystko jest w standardzie.
Pokoje w miarę, na stronie nie kłamią. Tylko dzielenie wg wieku nie wyszło im na moim turnusie.
Po 4 dniach kazali mi dopłacić do 1-osobowego pokoju, ponieważ moja współlokatorka nie dojechała.
W sanatorium "Lech" byłam już kilka razy, co do jedzenia zgadzam się w całej rozciągłości albo jeszcze więcej.
Dorzuciłabym jeszcze obsługę zabiegów , zachowują się bardzo swobodnie, przesiadują na korytarzach jakby czekały na zabiegi.
Odnosi się wrażenie że robią sztuczny tłok.
zakwaterowanie w miarę w porządku, trafi się różnica wieku chyba u tych co są ostatni.
Poza tym było w porządku.
Muzyka grała, można się pobawić i odpocząć.
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Potrafi nawet zainkasowac za fotel przy wejściu czy tez za wsjście wcelu ..zobaczenia
CÓZ kolejny objaw ,kolejnego malego człowieka ,że na KURACJUSZACH należy się szybko wzbogacic
Zwłaszcza nie zapmnę sobie gdy w/w Pan wziol się za nalewanie Drinków i Pewna scyscja
Cóz Ten Lokal w skali 1-5 na dzis otrzymuje wg Mnie słaba ..2!!
daleko mu chocby do Verano czy Sanu
cóz tak kołobrzeska 3 liga...