Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
beatricze pisze: 13 maja 2021 15:35
Słodziaczek
Właśnie wróciłam z Amer - pol w Polańczyku nie wiem kto i czego oczekuje.Wszystko jest na 5+ tzn, pokoje, jedzenie zabiegi oraz lekarz zlecający.Korzystam z rehabilitacji , wiele ośrodków znam a ten obiekt uważam za odpowiedni do rehabilitacji.
Beatricze. widzisz - Tobie odpowiadał pobyt - mi nie. Ty oceniasz na 5+ ja nie. Masz do tego prawo - ja też. Ot i wszystko. Każdy z nas pisze ze swojego doświadczenia - ja miałem duże problemy zdrowotne spowodowane nieodpowiednią dietą. Dla kogoś, kto ma inne problemy zdrowotne nie ma to takiego znaczenia jak dla mnie. Cóż - każdy z nas jest inny i każdy ma inne podejście.
Pozdrawiam
Słodziaczek
Wszystko się zgadza, poz tym, ze Covid 19 wszystko nam zmienił w większości placówek nie ma wyboru diety.Sa natomiast posiłki do pokoju i chętnych nie brakuje, ale tak jak piszesz kwestia gustu.O gustach się nie dyskutuje.
Pozdraiwam