Złoty Kłos w Świnoujściu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Złoty Kłos w Świnoujściu

Post autor: zbigniew165 »

No tak, za te 60 zł. masz tylko sam nocleg, czyli nawet nie całą dobę, ale w porównaniu z innymi sanatoriami, to nie jest tak drogo.
Natalia-C
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2022 14:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Natalia-C »

Gość pisze: 11 paź 2022 11:18 Dzięki za dobrą radę. Zadzwoniłem i ów przybytek przyjmuje płatności kartą. Nie wiem ile biorą za pobyt komercyjny ale gdyby ktoś chciał przyjechać dzień wcześniej to taka przyjemność kosztuje 60 zł. Pozdrawiam.
60zl za nocleg to nie jest moin zdaniem dużo. W sanatorium w Dąbkach pani telefonicznie powiedziała o 220zł. Ze śniadaniem, bez parkingu.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Masz rację jadą do Złotego Kłosa, bo nie ma co się do tego przybytku tak spieszyć.
Jedynki nie dostaniesz, bo nie ma, a będąc rano wszystko załatwisz. Oczywiście po przeprawie Orlikiem weź sobie TAXI, postój przy wyjściu z przeprawy.
Kosztowała jeszcze w styczniu tego roku 15-20 zł, ale teraz nie wiem.
Przyjęcia do Złotego Kłosa były kiedyś w sanatorium Trzygłów, ale może coś się zmieniło, a zabiegi będą planowane w RUSAŁCE-bazie zabiegowej.
Gość

Post autor: Gość »

Dziękuję za informację. Pozdrawiam.
Gość

Uzupełniając informacje o opłatach to w Złotym Kłosie przyjmują tylko opłatę miejscową ale gotówką, za sanatorium można zapłacić kartą w sanatorium Trzygłów (niektórzy mieli Adam i Ewa lub Bałtyk.) Taxi - 20 zł. Parking w Kłosie 420 zł, kolega z pokoju załatwiał parking za kościołem garnizonowym (po 2 stronie) za 300 zł.
Gość

Adres tego parkingu Piłsudskiego 9 - strzeżony całodobowo. W listopadzie powyżej 15 dni 10 zł za dobę. Pozostałe miesiące można sprawdzić na stronie internetowej.
ODPOWIEDZ