Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj brigida69 !!z tego co mi wiadomo to ostatni turnus z krusu to jest do 10 maja póżniej to komercja nfz itd. ja byłam właśnie na tym ostatnim było super!!!
ok juz byłem i było fajnie b dobre były zabiegi i jedzenie było fajne i zchudłem az 3kg to juz cos nie przez jedzenie a przez basen polecał bo wyciaga jak przyjechałem do domu to bez brzucha
Witam wszystkich forumowiczów. Też byłam w NIWIE kwiecień-maj i cóż można powiedzieć ? Jednym słowem było super i już myślę kiedy tam znowu pojadę.Pozdrawiam byłych i przyszłych kuracjuszy NIWY i wszystkich pracowników
Witaj medi,ani się nie obejrzysz jak będzie listopad.Teraz to ja Tobie zazdroszczę wyjazdu bo było tak fajnie,ale może w nastepnym roku się uda? Być może kiedys spotkamy się razem na turnusie?Pozdrawiam cieplutko,pa.
Hej MiLenka, z tego co się orientuję turnus KRUS rozpoczyna się chyba w pażdzierniku,ale dla pewności możesz wysłać emaila z zapytaniem do NIWY ,a napewno Ci odpowiedzą na każde pytanie .Ja też miałam pytania ,pisałam i zawsze otrzymywałam odpowiedż.Pozdrawiam.
Dziekuję. Jak będę wiedziała gdzie dostanę przydział to będę pisać ,oglądałam galerię zdjęć z Niwy i bardzo mi się podoba ośrodek .Mam nadzieję ,że właśnie tam pojadę .