Excelsior Iwonicz Zdrój od 20 kwietnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2023 18:46
Podziękowano: 1 raz

Re: Excelsior Iwonicz Zdrój od 20 kwietnia

Post autor: Malotka80 »

p-siak dzięki bardzo za wszelkie info 😉😊Trzeba jakos cieszyc się tym co jest I że jest więc jak radziłeś raz schodami raz laskiem 😅😅byle na czas się dotoczyć🤣Pozdrawiam i ja cieplutko
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Jeszcze 4 tyg i Iwonicz trzeba będzie przywitać😊Kto ze mną?
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzień dobry 😊Kto jeszcze z grupowiczów będzie w Iwoniczu lub Excelsiorze w w/w terminie? 😄Pozdrawiam
mariko10
Na forum od: 18 gru 2017 22:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: mariko10 »

Jwonicz Zdrój 19.04 Orzeł
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Ale fajne miejsce 😊....ja wyżej tymi schodami🤣Przerażają mnie🤭😅
senior Jerzy
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2019 11:38
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: senior Jerzy »

Byłem w Excelsiorze w 2017.Miejsce na wzgórzu , budynek stary , ale po remoncie. Typowy szpital uzdrowiskowy . Zabiegi w pomieszczeniach parterowych. Kuchnia cateringowa ,były zastrzeżenia co do czystości naczyń .Na miejscu tylko sklepik. Do centrum około 20 min. z górki. Jest gdzie pospacerować i z miłą grupą da się wytrzymać. Drugi raz bym nie pojechał.
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Senior Jerzy ....6 lat różnicy może od Twojego pobytu się trochę polepszyło..no miejmy nadzieję 😅 .Jeśli nie to przynajmniej odpocznę w wyrku z pilotem 😅
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

,,Tylko sklepik". A kaplica, a bezpłatna kafejka internetowa? Tyle widziałem będąc gościnnie. Pewnie jest biblioteka ,sala z ,,piłkarzykami" ect.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Witam, i jest za głównym wejściem do budynku po lewej stronie za recepcją duża sala wykladowo - koncertowa z fortepianem i też z pianiem, można miło spędzać wieczory....tak było przed 2020.... pozdrawiam.... acha i jeszcze obok budynku-dokładnie miejsce po lewej stronie, okazja do grillowania lub na małe ognisko, gdyż było tam odpowiednie miejsce na wieczory z kiełbaską, byłam zapraszana z Orła Białego, z dołu, ale można też razem skrzyknąć się, kupić kiełbaskę i itd.. co kto chce i miło przy muzyce z auta ( tak robiliśmy) siadaliśmy do ogniska ( malutkiego), by pośpiewać czy miło spędzić czas po kolacji, jeśli kto chce....Wszakże byłam w cieplejszym okresie, czerwiec lipiec, ale może uda się też tak na majówkę, lub jak będą cieplejsze dni czy wieczory, polecam... Prawda - przepiękne trasy na spacery wokół - polecam... serdecznie pozdrawiam 🌹
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzięki Muzyczka za podpowiedzi🤗🤗Czyli wyjazd autkiem będzie najlepszy gdyż można go sobie dobrze wykorzystać 🥗🍲
ODPOWIEDZ