Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry! Mam i ja ten sam termin, ta sama miejscowość tylko ośrodek inny. Świerkowy Zdrój! I problem jak dojechać z Lublina. Byłam w Iwoniczu 4 razy, ale wtedy był jeszcze bus. Teraz lipa.
Pozdrawiam
Słuchajcie, czy ktoś wie do kiedy będzie trwał nasz turnus? Tak, wiem że 24 dni, ale zastanawiam się bo 15.08 to święto i nie wiem jak jest liczony ten dzień. Czy ktoś ma taką informację? Z góry dziękuję za odpowiedź:) Pozdrawiam serdecznie
Tienka celne spostrzeżenie
Jakoś nie zastanawiałam się nad tym. Dobrze by było wyjechać w sobotę i nie zostawać na niedzielę i poniedziałek oraz ten wtorek.
Pozdrawiam
Hello
Mam w tym samym terminie, tylko że Świerkowy Zdrój. Turnus się kończy się po 24 dniach. Byłam już w czasie, kiedy wypadały święta i nic nie doliczają. Także spoko Ja wyliczyłam, że skończę rehabilitację 19.08 Pozdrawiam