Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A to pomyliłem się chyba jakoś o miesiąc.
Faktycznie właśnie doczytałem że będziesz od 11.11...
Więc my coś ogarniemy ekskluzywnego
Oby tylko jakkuzi nie było zbyt oblegane
Sabina_ pisze: 15 wrz 2023 08:40
Witaj Kasiu.
Ja mam turnus od 31.10 w Gołdapi więc myślę, że na pewno się spotkamy
Już wiesz jak tam dotrzesz? Ja nadal nad tym myślę ..
I tak samo jak już napisano wyżej daj znać jak.przygotowania
Sorry, ale z tego co wiem od dawna nie ma autobusu z Olsztyna do Gołdapi.
Nowicjusz1 pisze: 08 paź 2023 20:14
Sorry, ale z tego co wiem od dawna nie ma autobusu z Olsztyna do Gołdapi.
Hej kolego... chyba się mylisz.....
Jest dojazd przewożnik "DUDi BUS " --Warszawa - Olsztyn -Gołdap - pod samą bramę WITALA .
Kontakt - 604 147 585
Rezerwacja 87 615-00-04
Nie znam godzin odjazdu.... Ale pod tel. rezerwacji dowiesz się o rozkładzie i gdzie są przystanki.....
Witam zainteresowanych WITAL w Gołdapi.......
Za dwa tygodnie ruszacie na rehabilitację...... To czas przewietrzyć walizki tudzież akcesoria potrzebne do pakowania ....
Podbijam temat , bo jakaś dziwna cisza panuje na czacie i brak stresów przed wyjazdem.......
Z pozdrowieniem ...........................................
Nowicjusz
bus (autobus) startuje z Olsztyna ok.12 na miejscu jest ok 15 powrót Gołdap 9 Olsztyn ok 12 koszt 70 zł. przynajmniej w styczniu b.r, jest też kurs tego samego przewoźnika na trasie Warszawa-Białystok-Gołdap i powrót tą samą trasą Po turnusie przewoźnik podstawia busy pod sanatorium ok 9.