Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hejka, ja też jadę do Stróży od 30.06. Jadę z Radomia samochodem, może ktoś chce się zabrać?
Jadę drugi raz , byłam już 4 lata temu i byłam bardzo zadowolona. Super zabiegi, codziennie gimnastyka w basenie, bardzo dobre jedzonko. Same Stróże może nie powalające turystycznie, jeżeli ktoś się nastawia na rozrywkę nie na rehabilitację to może być trochę zawiedziony. Ale blisko jest do Krynicy gdzie na brak rozrywki narzekać nie można.
A co ty opowiadasz. A Ciężkowice. Rzut beretem. A tam park zdrojowy. Skamieniałe miasto. A w drugą stronę Grybów. Zamek stara baśń. A na miejscu bar Rocco. Róża. Chyba byłaś w innych Stróżach
W tych samych mnie Stróże jak najbardziej odpowiadają, dlatego jak napisałam wcześniej jadę po raz drugi Oczywiście że w niedalekiej odległości są atrakcje, ale chyba kurortem Stróży nie można nazwać... Zresztą nie sprzeczam się, każdy odbiera miejsce po swojemu. A też jedziesz ponownie?
Jolamala nie wiem jak odpisać na priv Jeszcze nie wiem o której ruszam, ale chętnie jeśli masz ochotę Cię zabiorę bo w towarzystwie zawsze raźniej a co do szczegółów na pewno się dogadamy.
aserty69 pisze: 09 cze 2024 21:04
Jolamala nie wiem jak odpisać na priv Jeszcze nie wiem o której ruszam, ale chętnie jeśli masz ochotę Cię zabiorę bo w towarzystwie zawsze raźniej a co do szczegółów na pewno się dogadamy.
Masz za mało postów by odpisać na priw. napisz jeszcze dwa i będzie ok
Dzień dobry Krótkie pytanie do obecnych kuracjuszy-jak oceniacie pobyt w ośrodku? Zabiegi, warunki lokalowe oraz okolica…Z góry serdecznie dziękuję . Wybieram się od 19.08 ZUS lubelski. Pozdrawiam wakacyjnie