Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam , właśnie jestem świeżo po komisji. Komisja pozytywnie , zaszedłem do Pań zapytać o możliwość rezerwacji terminu na koniec lipca tudzież sierpień tak jak dwa lata temu ( ze względu na pracę). W odpowiedzi usłyszałem że nie ma szans , że ZUS zawarł więcej umów z ośrodkami po to aby skrócić czas oczekiwania i mogę jechać już w maju najpóźniej w czerwcu. Wyjście z tej sytuacji takie że po otrzymaniu skierowania mam napisać prośbę do głównego lekarza orzecznika o zmianę terminu. Obawiam się tylko żeby całkiem mi nie cofnęli tej rehabilitacji. Podzielcie się informacją czy już ktoś to przerabiał w Lubelskim ZUS-sie.