Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Berbla , mnie poradzono aby zdjęcia robione w pionie, bo to one się odwracają trochę obciąć i wtedy się nie odwrócą i przed wysłaniem spójrz zawsze w podgląd. Mnie się już udaje a też miałam problem. Miłego dnia , dziękuję I pozdrawiam
Dziewczyny postaram się zrobić jak piszecie....chociaż zdjęcie z napisem DUSZNIKI-ZDRÓJ było zrobione w poziomie..a na forum zrobiło fikołka . Staram się też obcinać zdjęcia. Nutka po raz kolejny dziękuję .pozdrawiam
To czy w pionie, czy w poziomie w moim przypadku nie robiło różnicy. Wystarczy tylko nieco zdjęcie obrobić… odrobinę przyciąć, czy cokolwiek, zapisać i wstawić. Już teraz nie mam problemu, a często Kaziu, czy Dziadek Zbyszek ratowali mnie z opresji.
Teraz fotki dzisiejszym jadłospisem, kolacja i ogólnie jadalnia. Stoliki sa 4 osobowe, termos z gorącą wodą jest na każdym stole herbata jest w saszetkach, śniadania i kolacje porcjowane, chyba, ze jest coś na ciepło to wtedy jest dla 4 osób. Chleb ( 3 rodzaje) na stole głównym, każdy podchodzi zabiera ile potrzebuje. Do śniadania na każdym stole są bułki i co drugi dzień zupa mleczna. Zupy podawane w wazach ..można chleb dostać do niej. Drugie dania porcjowane ale sałatki czy buraki na wspólnym talerzu dla stolika. Na razie nie było nic slodkiego przy obiedzieJedzenie smaczne...mnie wystarcza . Pozdrawiam
Załączniki
20250713_170215.jpg (60.1 KiB) Przejrzano 607 razy
20250714_112811.jpg (43.4 KiB) Przejrzano 607 razy
20250714_112818.jpg (31.45 KiB) Przejrzano 607 razy
20250714_112801.jpg (58.5 KiB) Przejrzano 607 razy
20250714_172659.jpg (37.34 KiB) Przejrzano 607 razy
Berbla65…....dzięki za opisy i zdjęcia ...fajna relacja.
Jak wstawiasz zdjęcia...przytnij troszkę ....i nim dodasz ..wybierz... podgląd ..wtedy widzisz od razu jak ,,leża,, ewentualnie poprawisz i wtedy drugi raz / bez pierwszej publikacji/ dodasz ....już to robiłaś ..dasz radę bez stresu..
Miłego pobytu....z podziękowaniem za album prywatnych ujęć....żadne się nie obróciło i widać Twoje zadowolenie....tak trzymaj.
Dzięki Berbla za relację...trening czyni mistrza więc się nie frasuj...każdemu się zdarzy fota odwrócić
Życzę dalszego miłego pobytu
Moja rehabilitacja wczoraj zakończona a szkoda...
Buziaki