wspólny wyjazd

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: wspólny wyjazd

Post autor: Kleinehexe »

Arker pisze: 01 gru 2025 19:58
Kleinehexe pisze: 01 gru 2025 17:22 Arker, coś się w zeznaniach plączesz. :lol: Przecież byłeś do tej pory wielkim przeciwnikiem małżeńskich wyjazdów do sanatorium, a teraz już z koleżanką w pokoju być też źle? :o
Ty się zdecyduj kto z kim w tym pokoju ma mieszkać, chłop z babą czy baba z babą lub chłop z chłopem? :lol:
Dalem tylko przyklad ,skoro malzenstwa sa traktowane w sposob wyjatkowy,to tego samego pwinni oczekiwac inni kuracjusze ,np.Zbigniew tez powinien dostac zakwaterowanie z kolezanko z automatu jak malzenstwa razem w pokoju
Czyli Ci się polątało. :lol: Bo jak się ma do tego Twoja wcześniejsza wypowiedź o uprzywilejowaniu związków jednopłciowych? :? Chyba za dużo mediom poświęcasz uwagi i mózg zaczyna tracić swoje funkcje, jak odzież kolory w praniu. ;) :oops: :lol:
kruszynkaK
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 330 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: kruszynkaK »

Arker pisze: 01 gru 2025 16:54
GIENIA pisze: 01 gru 2025 15:25 Masz rację Zbysiu :D cZa się przystosować do wymogów sanatoryjnych :D też z koleżanka rozważamy pomysł edwardo :lol: :lol: bardziej koleżance na tym zależy , mnie wsjo rybka ;)
To jakis absurd ze pary jednoplciowe maja wieksze przewileje niz hetero ,mam na mysli wyjazd z kolezanko np,lub z kolego
Yhy Tobie wsio rybka myślałby kto :lol:
Oferta z koleżanką, wygrana na loterii ,nie jakaś byle jaka
rybka ;)
Ps aha to Gienia pisze o rybce ,no tak sie zaczytanie rozkojarzylam :lol:
Ostatnio zmieniony 01 gru 2025 21:23 przez kruszynkaK, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Tak Kruszynko ... mnie wsjo rybka ...to koleżanka usilnie rozważa pomysł , nie ja .... byłam juz w sanatoriach w dwójkach , trójkach , studiach ... i nigdy na nikogo nie narzekałam ... pisałam o tym nie raz ..... mnie z każdym jest dobrze :) :serce:
kruszynkaK
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 330 razy
Podziękowano: 70 razy

Post autor: kruszynkaK »

No widzisz :kwiat: Gieniu a ja do Arker :lol:
Coś mi się ostatnimi czasy kolega upatrzył :o :mrgreen:
Awatar użytkownika
Andrzej-WP
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2015 08:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 13 razy

Post autor: Andrzej-WP »

GIENIA pisze: 01 gru 2025 21:22 Tak Kruszynko ... mnie wsjo rybka ...to koleżanka usilnie rozważa pomysł , nie ja .... byłam juz w sanatoriach w dwójkach , trójkach , studiach ... i nigdy na nikogo nie narzekałam ... pisałam o tym nie raz ..... mnie z każdym jest dobrze :) :serce:
W pełni podzielam Twoje informacje o zakwaterowaniach.W większości bylo fajnie. Może poza jednym wyjątkiem, gdzie trafił mi w dwójce wspólspacz- były wojskowy z jakimś tam stopniem i chciał dowodzić....!!!
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

A mnie nie wsio rybka...jestem osobą bardzo towarzyską i wesołą. Z reguły przyjaciele mówią o mnie małe ADHD bo nie nadążają za moimi pomysłami.. :lol: Ale nie oznacza to, że zawsze, wszędzie i z każdym wchodzę w relacje ot tak. To raz. Dwa lubię mieć przestrzeń dla siebie i choćbym miała dla współspaczek tylko sympatię to trzy tygodnie , w często ciasnej przestrzeni z jedną łazienką i totalnie różnymi przyzwyczajeniami koleżanek to dla mnie za dużo. I cóż...mam prawo. ;) Przeszłam to w listopadzie w Podczelu i nigdy więcej nie chcę. Tym bardziej , że system może rozwalić jeden wybitny egzemplarz. :? I tu wracamy do podstaw - jak komuś wsio rawno z kim, gdzie i w ile osób na kwadracie , fajnie, jeden problem ma z głowy. Ja nie muszę. Podlegać ocenie charakteru z tego powodu również nie powinnam bo to jak trafienie kulą w płot. Zgadzać się na bylejakość już nie chcę.. Wyboru to mogę nie mieć w celi więziennej nie w sanatorium gdzie elementem terapii dla nadpobudliwych jest też pobyt samemu ze sobą, dlatego też muszę "dojrzeć" do ponownego wysłania wniosku a póki co będę kibicować oczekującym. Mam co robić a ponieważ wkrótce rodzinka się powiększy tym bardziej będzie tego czasu totalny
deficyt. :serce:
Ziiiiimno u mnie przenikliwie. Tęsknię za wiosną. To tak na marginesie. :D
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 33 razy

Post autor: Arker »

Kleinehexe pisze: 01 gru 2025 21:15
Arker pisze: 01 gru 2025 19:58

Dalem tylko przyklad ,skoro malzenstwa sa traktowane w sposob wyjatkowy,to tego samego pwinni oczekiwac inni kuracjusze ,np.Zbigniew tez powinien dostac zakwaterowanie z kolezanko z automatu jak malzenstwa razem w pokoju
Czyli Ci się polątało. :lol: Bo jak się ma do tego Twoja wcześniejsza wypowiedź o uprzywilejowaniu związków jednopłciowych? :? Chyba za dużo mediom poświęcasz uwagi i mózg zaczyna tracić swoje funkcje, jak odzież kolory w praniu. ;) :oops: :lol:
Jak ma sie miec ?,zawsze jestem przeciwko zwiazkom jednoplciowym ,na wieki wiekow amen :evil:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przecież tu nie chodzi czy jesteś za czy przeciw, ale dobra już nie drążę tematu, bo ja o niebie Ty o chlebie. :lol:
Genever, w ogóle mnie nie dziwi Twoja decyzja, też mam podobne odczucia odnośnie zakwaterowania. :roll:
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 33 razy

Post autor: Arker »

Jak sie ciesze ze tak szybko mi odpuscilas :lol: ,moge isc spac spokojnie ,Dobrej nocki :lol: :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Znaj moje dobre serce ;) :lol:
Dobranoc :kwiat:
ODPOWIEDZ