Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam koleżankę z Tczewa. Razem może być raźniej. Ja mam 47 lat i mam na imię Alicja. Nastawiam się na piesze wędrówki po górach i chętnie rower, basen. Okolica jest fajna ale sanatorium hmm. No ale nie można mieć wszystkiego
Witam! Byłam w Gracji w grudniu ubiegłego roku. Był to mój pierwszy wyjazd do sanatorium więc również obawiałam sie jak to będzie. Willa jest po gruntownym remoncie, pokoje 2,3,4 osobowe. Owszem, nie ma "jedynek" a "dwójki" z reguły zarezerwowane dla małżeństw. Ale ogólnie warunki całkiem niezłe. Pokoje przestronne z łazienkami. W pokojach jest telewizor, radio, czajnik i filiżanki z talerzykami. Owszem godzina policyjna o 22.00 obowiązuje ale tak jest we wszystkich sanatoriach. Nie przejmujcie się negatywnymi opiniami na temat Gracji bo zapewniam, że będziecie mile zaskoczeni warunkami tam panującymi. Poza tym, jak ktoś już wcześniej napisał, niewiele czasu spędza sie w pokojach zwłaszcza latem. Życzę wszystkim cudownego wypoczynku w Świeradowie. Ja także się tam wybieram tego lata bo zakochałam się w tym miejscu i z niecierpliwością czekam na powrót do Świeradowa
Dziękuję Biedroneczko za wpis. Dodałaś mi otuchy. Ja do tej pory byłam 2 razy w sanatorium i zawsze miałam jedynkę więc się trochę obawiam. Ale jestem pozytywnie nastawiona
Biedroneczko,fajnie że dałaś pozytywną opinię Gracji ,nareszcie po remoncie, widać że narzekania kuracjuszy przyniosły efekt . Sam Świeradów bardzo ładna miejscowość. pozdrowienia dla forumowiczów
Witam! Najważniejsze, żeby mieć pozytywne nastawienie do miejsca do którego się wyjeżdża. Reszta na pewno sie ułoży tylko trzeba się troszeczkę postarać. Prawie wszyscy są w takiej samej sytuacji jak my czyli są sami. Trzeba się wtedy zintegrować i pobyt w Sanatorium stanie się przyjemnością, na która przecież tak długo z reguły czekamy Pozdrawiam serdecznie przyszłych kuracjuszy, którzy będą wypoczywać w Świeradowie!