Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cześć Madzik, ja też jadę do "Juli" w tym termnie. O Tobie powiedziała mi Sandra. Mam nadzieję, że dobrze będziemy się bawić. Ja już tam byłam trzy lata temu w "Sylwi". Było super.Będę jechała z Białegostoku. Można jak komuś pasuje jechać do Nowego Targu, z tamtąd są busy chyba co pół godz. Godzina drogi. Pozdrawim i pszę się do towarzystwa na wycieczki, spacery i wszelakie rozrywki. Jestem troszke po piędziesiątce
Też tak myślę,fajnie będzie się zobaczyć . Może ktoś jeszcze dołączy do naszego grona. Ostatnio jak tam byłam, punktem zbornym wieczorowej 'gimnastyki" była knajpka "Malinowa" dla osób ze wszystkich sanatoriów, był post Muzyka przyzwoita . Był przełom lutego i marca. Szlak na Słowację na piwko i zakupy kilka razy zaliczyłam, jak dobrze pamiętam idzie się spokojnym spacerkiem 50 minut. Wycieczek też sporo organizują. Można samemu pojechać do Nowego Targu - w soboty są świetne targi na zakupy. Codziennie chodząc po obiedzie nie jest się w stanie obejrzeć wszystkich miejsc w Szczawnicy. Byłam trzy tygodnie , wiem co mówię
Cześć Madzik. Ja w Szczawnicy będę 24 września ,rano. Już zapłaciłąm za pokój 2 osobowy. Może wymienimy się telefonami? lub e-meilem. Pozdrawiam. Elżbieta
Witaj ! Jadę z Białegostoku, no cóż prawie 800 km. Zapłąciłam przez internet, zadzwoniłąm do nich.Wypytałam o szczegóły, pani była bardzo uprzejma i wszystko mi powiedziała. Podaje emelia [email].pl. Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
Witam, mam na imię Krzysztof, mam 41 lat i jest to mój pierwszy wyjazd do sanatorium . Termin mam trochę inny bo od 23.09 do 16.10.12 ale z tego co widzę jadą osoby z Białegostoku skąd i ja wyjeżdżam. Chciałem się dowiedzieć / zapytać jakie jest najlepsze połączenie, bo z tego co widzę to można i autobusem i pociągiem.
Pozdrawiam
Wyjazd z Białegostoku PKS 16,20 do Nowego Targu. W Nowym Targu jest o godz.5,06. Potem jest Bus 5,50 (sprawdzone) do Szcawnicy. Tam się jest chyba o 7 rano lub troszkę po. Powrót ze Szczawnicy 8 wieczoerm do Nowego Targu. Z Nowego Targu 22,11 do Białegostoku jest się ptrzed 12 następnego dnia ( to jest trasa autobusu Białystok-Zakopane). Trzy lata temu tak jechałam , fajnie bo bez przesiadek .Pozdrawiam Elżbieta.