Budujmy pozytywne relacje - bądźmy życzliwi

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Budujmy pozytywne relacje - bądźmy życzliwi

Post autor: forumowicz »

Witaj Andrzeju 55 :) jestem ciekawa jak się masz ? Znów zrobiło sie bez Ciebie tutaj smutno .Myślę ,jestem pewna ,że nie możesz do nas napisać ,ale wciąż wierzę ,że walczysz ,dzielnie walczysz.Mam nadzieje ,że sie nie poddasz,nie wolno Ci tego zrobić ..pamiętasz o szampanie ;) bo ja pamietam ,mamy go wypić :) razem ,oplotkować wszystko i wszystkich ,a co :) Napisz jak bedziesz mógł ,napisz ,że wierzysz i robisz wszystko by wrócić tutaj zamieścić cudowny życzliwy komentarz ,ponieważ forum bez Ciebie nie jest już takie samo ,nic bez Ciebie nie jest takie same..... :) Pozdrawiam bardzo serdecznie nie poddawaj się .Wszystkiego naj........... :) :) :)
forumowicz

Budujemy pozytywne relacje ,staramy się być życzliwi i jesteśmy :roll: :) Chcemy pomagać ,wysłuchać poradzić .Piękne. :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witaj Kruszynko - przeczytałem Twój cieplutki i życzliwy wpis i zrobiło mi się cieplutko i miło a zarazem troszkę głupio bo pisałem Ci troszkę uszczypliwie, ale doskonale wiesz że to z czystej sympatii- bo kto się lubi ten się........ pozdrawiam serdecznie również wszystkich tych którzy piszą na Forum i dostarczają Nam informacji, rozrywki i budując pozytywne międzyludzkie relacje są dla siebie tak zwyczajnie- ŻYCZLIWI :!: :) :) 8-) 8-)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

.....ja właśnie także z powodu tego klimatu jaki panuje na Naszym Forum dołączyłam do Waszych rozmów. Spotkałam się tu z ogromną życzliwością fantastycznych Ludków, którzy sobie pomagają, wspierają się nawzajem w różnych chwilach swojego życia i tych dobrych i złych.
Tak jak wspomniała Kruszynka i Andrzej - bądźmy dla siebie nawzajem życzliwi. Po prostu :!: :D :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Biedroneczko , miałem możliwosc- choć nie z wyboru, przetestowania życzliwosci i sprawdzenia tego na własnej skórze, i codzienne życie pokazało okrutną prawdę że czasami Ci na których powinno się polegać i być ich pewnych- wypięli się, nie powiem czym, zostawiając na pastwę losu, a życzliwosc i wsparcie okazali inni po których bym się tego nie spodziewał- przynajmniej nie w takim stopniu, ale co nas nie zabije to Nas wzmocni, albo przysłowie Niedzwiedzie- Prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie, i jeszcze jedno Że z rodziną najlepiej wychodzi się na ......zdjęciu , dlatego tym bardziej cenne jest to jak traktujemy życzliwie ludzi wokół Nas i odczuwamy ją od Nich, do tego jeszcze szczypta optymizmu , uśmiechu, humoru i już jesteśmy gotowido przebrnięcia przez wiele trudnosci i góry przenosic :!: :D :D
forumowicz

An drzeju witaj ,nie zauważyłam uszczypliwości ;) :) Pozdrowionka
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

....wiesz Andrzeju, że rzeczywiście coś nie tak jest w wielu rodzinach. Często nie wiemy obok kogo żyjemy. Z pozoru bliscy sobie ludzie, zapewniający o pomocy w potrzebie okazują się w razie jakiegoś nieszczęścia okrutnymi egoistami. Odwracają się od nas i nie mają nawet współczucia. Ale na szczęście często są wtedy przy nas przyjaciele, ci prawdziwi i dajemy radę. Pozdrawiam cieplutko w ten deszczowy wieczór :D
forumowicz

Zmiatam kurz ...może coś popiszemy :oops:
forumowicz

dobry temat,tylko niezawsze realizowany,czasami..... :?: też na tym forum.Bądżmy bardziej życzliwi i wyrozumiali ...... :|
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Widzę Kruszynko że zaczynasz robić wiosenne porządki omiatając kurze - w takim dniu jak dzisiaj- u mnie biało i piękne słoneczko, budowanie pozytywnych relacji i życzliwości ułatwia pogoda nieśmiało przypominając że niedługo wiosna i pełna ex plozja w każdej dziedzinie, a przed Nami Walentynki i znowu szalony zawrót głowy, pozdrowienia dla tych pozytywnie zakręconych i nakręconych, a dla pesymistów rada- rozglądajcie się wokół siebie a na pewno spostrzeżecie życzliwych ludzi bo tacy na pewno istnieją a świat jest kolorowy i trzeba to tylko dostrzegać, przez te kolory jest dużo piękniejszy i weselszy, pozdrawiam i wysyłam dużo słoneczka z pozytywną energią na weekend i pozostałe dni zimy a wiosna już tuż, tuż 8-) :D
Zablokowany