Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dziękuję.
Zadzwonić spróbuję, mam nadzieję, że miła pani też udzieli paru informacji, ale bezcenne są również uwagi kuracjuszy, którzy tam przebywali. Po prostu takie rady z życia wzięte.
Wiosna piękny czas mam nadzieję, że już będzie w pełnej krasie, choć zrezygnowałam z lipca,sierpnia i sama w to nie wierzę, ale tak wyszło
Pozdrawiam
Maja1912 pisze:Dziękuję.
Wiosna piękny czas mam nadzieję, że już będzie w pełnej krasie, choć zrezygnowałam z lipca,sierpnia i sama w to nie wierzę, ale tak wyszło
Będzie zielono,będzie pięknie.I bardzo miło i romantycznie pospacerować oraz podziwiać iwonicką wiosnę.
Pozdrawiam
Na to liczę a przeglądając zdjęcia miejsc pięknych do zwiedzania, spacerowania wiele W tych okolicach jeszcze nie byłam więc pewnie czas będzie w pełni wykorzystany.
Teraz czekam na garść pożytecznych informacji
Pozdrawiam
Maju
Okolicę /bliższą i dalszą/ możesz zwiedzać pieszo,na rowerze...albo innym środkiem transportu.
Zachęcam ,bo jak widzisz jest wiele miejsc wartych obejrzenia i zwiedzania.
Pozdrawiam i życzę skutecznej rehabilitacji.
Dziękuję Suzen.
Stawiam na własne nogi bo rower ze względów zdrowotnych odpada. Chyba, że ewentualnie jakaś elektryczna hulajnoga to by było jakieś wyjście Kijki jednak zabieram.
Ale jak rehabilitacja będzie skuteczna to może i rower pójdzie w ruch kto wie ....
Pozdrawiam.
Witam serdecznie mam skierowanie na 30 maja 2016 z zus podajcie mi wmiare aktualne info o tym senatorium. Np czy jest wifi tv platny czy nie czekam na odpowiedzi pozdrawiam kuracjuszy bylych oraz przyszlych tego osrodka moze ktos sie odezwie z mojego turnusu
Witaj
Biały Orzeł to tutaj wzięcia nie ma w przeciwieństwie do samego Iwonicza. Mam przydział od 12.04-5.05.2016r więc po przyjeździe z powrotem będzie sporo czasu, żebym napisała Ci co i jak na świeżo Trochę informacji jest pod moim terminem w dziale "Wyjeżdżam..."
Pozdrawiam