UNIEJÓW PARK

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
terka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 08:17

Re: UNIEJÓW PARK

Post autor: terka »

Odp. dla Kamis3 :Mieszkam w Łodzi,także do Uniejowa mam dość blisko , łódzki ZUS "wpadł" najpierw na pomysł zapewnić mi sanatorium w Łodzi w systemie ambulatoryjnym;ale zawsze można ładnie poprosić , uzasadnić sensownie , że jednak wyjazd poza miejsce zamieszkania zapewni lepszy efekt dla zabiegów.
U mnie wiązało się to jeszcze z osobistą traumą . Noki główny orzecznik d/s rehabilitacji uwzględnił moją prośbę.
Ciekawa jestem jak tam faktycznie jest.
Pozdrawiam , życząc miłego dnia dla całego forum
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2012 00:07

Post autor: halina »

Kochani, ja byłam w sanatorium w Uniejowie we wrześniu ub.r. Szukałam tez informacji żeby się czegoś dowiedzieć o tym sanatorium i tak samo ja Wy starałam się tutaj kogoś znaleźć kto jedzie ( ale niestety, nie udało mi się ) lub kto tam był. Jechałam pełna obaw, ale niepotrzebnie. Napisałam na forum jak tam było ale moja wypowiedź została przeniesiona przez administratora do " opinie o sanatoriach ". Nie chcę tutaj jeszcze raz opisywać dlatego zapraszam na stronę " opinie o sanatoriach " . Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających i życzę miłego pobytu Nadmienię, że ja byłam bardzo zadowolona z wyjazdu i gdybym miała wybierać, to bym chciała pojechać tam jeszcze raz
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Zgadza się, temat jako opinia został przeniesiony tutaj: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=4085
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Dziękuje bardzo za informacje przeczytałam wszystko jestem zadowolona z wypowiedzi osób które tam przebywały :D
ODPOWIEDZ