Oczekiwania co do sanatoriow.

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Oczekiwania co do sanatoriow.

Post autor: Fionka »

Felice wiesz że ja nie kumata w sprawach sanatoryjnych ;) i skargi każdy z nas pisał do swojego NFZ-tu.Ten temat przypomniał mi właśnie że do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedzi :o Myślę że jeżeli adresat był nie prawidłowy to i tak powinni mi odpowiedzieć ale ........ :roll:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 8 razy

czekaj tatka latka ... czyli ...

Post autor: jacky6 »

wiesniaczkaela pisze:
i skargi każdy z nas pisał do swojego NFZ-tu.Ten temat przypomniał mi właśnie że do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedzi :o Myślę że jeżeli adresat był nie prawidłowy to i tak powinni mi odpowiedzieć ale ........ :roll:
Pisz na Berdyczów ...
Znane jeszcze sprzed wojny ...
:mrgreen: :ugeek:
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Re: czekaj tatka latka ... czyli ...

Post autor: Niania »

jacky6 pisze:
wiesniaczkaela pisze:
i skargi każdy z nas pisał do swojego NFZ-tu.Ten temat przypomniał mi właśnie że do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedzi :o Myślę że jeżeli adresat był nie prawidłowy to i tak powinni mi odpowiedzieć ale ........ :roll:
Pisz na Berdyczów ...
Znane jeszcze sprzed wojny ...
:mrgreen: :ugeek:
jacky6 :arrow: jesteś nie miły :arrow: wiesniaczkaela napisał co zrobiła ... NFZ powinien jej odpisać .Takie jest prawo ....
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Niania pisze:jacky6 :arrow: jesteś nie miły :arrow: wiesniaczkaela napisał co zrobiła ...
To nie jacky6 jest nie miły, ale NFZ, który nie odpisuje.
Zaskarżyć go (fundusz) do sądu!
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Niania »

Sylaba pisze:
Niania pisze:jacky6 :arrow: jesteś nie miły :arrow: wiesniaczkaela napisał co zrobiła ...
To nie jacky6 jest nie miły, ale NFZ, który nie odpisuje.
Zaskarżyć go (fundusz) do sądu!
sylaba ty jesteś facet czy baba :lol: wszystkich tu pouczasz....znikam z tego forum bo szkoda zdrowia dla takich jak ty :shock:
forumowicz

Niania pisze:....znikam z tego forum
Do zobaczonka :)
forumowicz

Witam :)
Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie że cień hipstera ,obywatela itp znów się pojawił .

Jeżdżę do sanatorium od 2003 roku co prawda w większości to pobyt w jednej miejscowości (Wysowa )plus tegoroczny pobyt w Muszynie więc siłą rzeczy nie znane są mi inne ośrodki .Te w których bywałem były niejednokrotnie opisywane więc nie będę się tutaj powtarzał .
Ktoś zapyta czemu nie gdzieś indziej ,o tym już tez wspominałem ,dobrze się tam czuję ,znam ewentualne niedociągnięcia ,wiem jak się poruszać i korzystać z wszelkich oferowanych powiedzmy usług .
Nie należę do tych bardzo wymagających a moje oczekiwania to spędzić w dobrym zdrowiu i nastroju te dwa lub trzy tygodnie ,i w większości mi się to udawało :)
Nasze oczekiwania mogą się różnić ale chyba każdy przyzna rację że na pewne rzeczy wpływu nie mamy i może potrwać jeszcze bardzo długo nim pobyty w sanatorium będą w 100% satysfakcjonujące .
Protesty ,apele do wszelkich władz czasami odnoszą pożądany rezultat ale to kropla w morzu .
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych pobytów :kwiat: :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Witam .No i się narobiło.Trafiłam na to forum własnie dla tego że nie miałam zielonego pojęcia o kuracjach sanatoryjnych.Zawsze byłam daleka od tego typu relacji ale jakież bylo moje zaskoczenie kiedy spotkałam sie tutaj z wyjątkową serdecznością wielu Forumowiczów i dziękuję im za to :D Co zaś tyczy się jacky 6 to już przyzwyczaiłam się ale skoro sprawia mu to przyjemność :!: Felice wskazała mi popełniony błąd , inaczej do wczoraj bym była przekonana że to mój rodzimy NFZ podpisuje umowy.Człowiek najczęściej uczy się na błędach.To tak dla zakończenia mini sporu :) Sprawy jednak nie odpuszczę .To nie bylo sanatorium tylko obóz przetrwania.Miłego wieczoru wszystkim życzę :)
forumowicz

Przyjechałam do mojego sanatorium zadowolona ,cały pobyt jestem zadowolona ,z jednego tylko jestem niezadowolona ,pobyt się kończy :( :cry:
Hm.......gdzie by to czmychnąć znów .?? :D :lol:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Kruszynko,to ja mam tak jak Ty.Zawsze jestem zadowolona i nigdy nie doszukuję się złych stron.
ODPOWIEDZ