Oczekiwania co do sanatoriow.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Oczekiwania co do sanatoriow.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 8 razy
czekaj tatka latka ... czyli ...
Pisz na Berdyczów ...wiesniaczkaela pisze:
i skargi każdy z nas pisał do swojego NFZ-tu.Ten temat przypomniał mi właśnie że do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedziMyślę że jeżeli adresat był nie prawidłowy to i tak powinni mi odpowiedzieć ale ........
Znane jeszcze sprzed wojny ...
Re: czekaj tatka latka ... czyli ...
jacky6jacky6 pisze:Pisz na Berdyczów ...wiesniaczkaela pisze:
i skargi każdy z nas pisał do swojego NFZ-tu.Ten temat przypomniał mi właśnie że do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedziMyślę że jeżeli adresat był nie prawidłowy to i tak powinni mi odpowiedzieć ale ........
Znane jeszcze sprzed wojny ...
![]()
![]()
-
forumowicz
To nie jacky6 jest nie miły, ale NFZ, który nie odpisuje.Niania pisze:jacky6jesteś nie miły
wiesniaczkaela napisał co zrobiła ...
Zaskarżyć go (fundusz) do sądu!
sylaba ty jesteś facet czy babaSylaba pisze:To nie jacky6 jest nie miły, ale NFZ, który nie odpisuje.Niania pisze:jacky6jesteś nie miły
wiesniaczkaela napisał co zrobiła ...
Zaskarżyć go (fundusz) do sądu!
-
forumowicz
-
forumowicz
Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie że cień hipstera ,obywatela itp znów się pojawił .
Jeżdżę do sanatorium od 2003 roku co prawda w większości to pobyt w jednej miejscowości (Wysowa )plus tegoroczny pobyt w Muszynie więc siłą rzeczy nie znane są mi inne ośrodki .Te w których bywałem były niejednokrotnie opisywane więc nie będę się tutaj powtarzał .
Ktoś zapyta czemu nie gdzieś indziej ,o tym już tez wspominałem ,dobrze się tam czuję ,znam ewentualne niedociągnięcia ,wiem jak się poruszać i korzystać z wszelkich oferowanych powiedzmy usług .
Nie należę do tych bardzo wymagających a moje oczekiwania to spędzić w dobrym zdrowiu i nastroju te dwa lub trzy tygodnie ,i w większości mi się to udawało
Nasze oczekiwania mogą się różnić ale chyba każdy przyzna rację że na pewne rzeczy wpływu nie mamy i może potrwać jeszcze bardzo długo nim pobyty w sanatorium będą w 100% satysfakcjonujące .
Protesty ,apele do wszelkich władz czasami odnoszą pożądany rezultat ale to kropla w morzu .
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanych pobytów
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
Hm.......gdzie by to czmychnąć znów .??
- Anna-K