Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu z Olsztyna,czytałam recenzje faktycznie bardzo dobre.
Mam nadzieję że i książka będzie tak dobra. Czekam na Twoją opinie.
Polecam książkę Abrahama Verghese Powrót do Missing.
Kilka lat temu szukałam książki Krystyny Pająkowej 'Ucieczka od zapachu świec ,wydanie z lat 7o-tych.Kiedyś ją miałam, ale mi zaginęła.
W mojej bibliotece nigdy jej nie było, na Allegro ktoś mnie przelicytował, ale szukałam dalej. Znalazłam ją w spisie książek pewnej biblioteki ,zadzwoniłam z propozycją,że za tę jedną dam kilka nowych.Na początku byli nastawieni nieufnie,ale uzgodniłam,że najpierw ja wyślę swoje,a biblioteka potem.I tak sie stało,a książka przeczytana ponownie .Kto szuka,ten znajdzie.Życzę wytrwałości.