Wyjeżdżam do sanatorium Tęcza" w Ustce

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
NATA
Na forum od: 13 cze 2013 08:47
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Wyjeżdżam do sanatorium Tęcza" w Ustce

Post autor: NATA »

fan2013 pisze:Witaj NATA życzę miłego dnia :) Planuję pobyt w Promyku w Ustce czy nie obiło Ci się cos na temat tego sanatorium,jak coś wiesz napisz,proszę :) 8-)
Sanatorium PROMYK jest blisko położone sanatorium Tęcza i Radość w Ustce, czyli blisko do promenady i plaży. Na zewnątrz prezentuje się okazale. Rozmawiałam z kuracjuszami z Promyka byli zadowoleni. Jedyny mankament to to że na niektóre zabiegi trzeba przejść do Zakładu Przyrodoleczniczego, ale cóż to jak jest słoneczko a tego Ci życzę.
jakubek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 31 lip 2013 18:36
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: jakubek »

Mam skierowanie do ośrodka Tęcza w Ustce na 21.08.2013 r wyjeżdżam ze Szklarskiej Poręby własnym samochodem.
jakubek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 31 lip 2013 18:36
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: jakubek »

[quote="jakubek"]Mam skierowanie do ośrodka Tęcza w Ustce na 21.08.2013 r wyjeżdżam ze Szklarskiej Poręby własnym samochodem mam wolne miejsca.
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 20:44

Post autor: ewasmukla »

Wyjeżdżam do Ustki do sanatorium Tęcza w terminie 8.12 - 29.12.Jadę z
Krakowa.Czy ktoś z mojej miejscowości ma ten sam termin???Było by miło wcześniej się zapoznać.
ODPOWIEDZ