Świat ...mój mały świat ...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Świat ...mój mały świat ...

Post autor: teśka »

andrzej1955 pisze:Stań przed lustrem i powiedź- Jestem Dużą,Mocną Zwykłą Dziewczyną- Stać Mnie na wiele i sama nie wiem ile mam SIŁY,Życie przede Mną i Poradzę Sobie ze wszystkim problemami a że w Moim Małym Świecie smutki przeplatają się z radościami to normalne i każdy to przerabiał :!: przykre chwile i smutki rekompensują- radości i piękne niezapomniane chwile które nadają sens życiu w tym ...małym moim i twoim świecie, Zawsze Wierz W Siebie :!: :!: :!: Nawet jak inni przestali w Ciebie wierzyć i Cię nie docenili- Wiara Czyni Cuda I Góry Przenosi :!: Pozdrawiam z ...Mojego małego świata :kwiat: :kwiat: :kwiat: SPÓJRZ NA SIEBIE - Odpowiedź Nasunie Się Sama :!: :!: :!:
Patrzę na siebie i ..... i jestem dumna, że mimo wszystko jestem tym, kim jestem....
Może kiedyś znajdzie się taki Ktoś, że będzie dumny mając przy sobie właśnie mnie.... :)
Przecież tyle jeszcze przede mną .... :serce: :serce: :kwiat: :kwiat: Tak myślę... :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

a może taki torcik na deser :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Duży torcik do kawusi akurat :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Wysłałem z mojego małego świata wiadomości na Pw i nie dostałem odpowiedzi :!: Czyżby nie dotarły :?: ;)
forumowicz

Małe jest piękne i oto chodzi kiedy smutek przeradza się w radość naszego życia.
Więc trwajmy wiecznie i cieszmy się tym co będzie,niż tym co nie było i nie powróci już nigdy więcej.
Zwłaszcza po cóż kielich goryczy pić,kiedy Ja kocham Cię i już,aż do końca świata. ;) :serce: :kwiat:
forumowicz

Mój swiat ,to dwa słowa,Ty i ja
Mój swiat to noce z Tobą ,to Twój dotyk
Mój świat to spełnienia erotyk.
Mój swiat ,to marzenia co się spełniają

To poranki i zachody słońca

To miłość nasza ,ona ma trwać bez końca.

To szczęscie ,jak blask gwiazd na niebie
To blask księzyca ,to nie tylko wyobrażenie
To nasz świat mój Ukochany

Nasz jedyny ,niepowtarzalny ,nam tylko dany.

Z mojej szuflady

Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

................a w tym moim świecie jest miejsce na miłość ...taką z bajki ...ale królewna :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie.

Kiedy śnisz, wydaje ci się, że przeżywasz wieloraką rzeczywistość i że znajdujesz się w świecie zewnętrznym, lecz wszystko w zaklętym świecie snu pochodzi od twej własnej duszy, ba, jest twoją własną duszą i niczym innym. Problem polega tylko na tym, że nie rozumiesz tego, dopóki się nie przebudzisz, a wtedy sen już nie istnieje. Wtedy zdjął już wszystkie fałszywe maski i pozostaje tym, czym był przez cały czas, a mianowicie tobą samym.

Jostein Gaarde ..................jakie to ciężkie do przełknięcia w tym moim świecie ......... :( :(
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Cały świat, nawet ten bajkowy- ze snu :!: jest tak wielki i nieogarniony :!: i jak z tego olbrzyma przenieś do tego Naszego Małego Świata to co Nam będzie potrzebne, co będzie wyznaczało kierunki, dawało wzorce, bodźce, uczucia, odczucia, jak znaleźć odpowiednie osoby które spełnią Nasze Marzenia, odwzajemnią Nasze Uczucia i zechcą Nam towarzyszyć na tych gładkich ale też wyboistych drogach, już w tym Naszym Małym Świecie :?: :?: :o
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

..............Pierwsza w ogrodzie mego serca zakwitła róża miłości ............jest niezwykłej urody .....pragnęła ...czekała ...nieśmiała ...My dwoje wiemy ze bywają magiczne miejsca...które w sobie mają moc niepojętą ....dodają sił, wiary....a my czujemy w tym moim świecie te czary ... :) http://www.youtube.com/watch?v=mljF2Ogm ... 3gu67pwYA8 :serce:
ODPOWIEDZ