czas oczekiwania na odpowiedź z nfz

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Re: czas oczekiwania na odpowiedź z nfz

Post autor: Agnes »

Wow, to jest tylko jedno wytłumaczenie Twojego expresowego numerka :lol: składając wniosek do NFZ dołączyłaś info o pobycie w szpitalu, a oni "podciągnęli" Twój wniosek drugi raz jako poszpitalny :shock: innego wytłumaczenia nie ma :?:
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zuza »

Witam. Czekam na odpowiedz z NFZ od 7 maja . Po wielkich bojach wczoraj się dodzwoniłam i poinformowano mnie że wysyłają te złożone do 10 maja. Mazowiecki NFZ.
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 09:12
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: rak1946 »

ja tez jestem z wielkopolski :D z poznania wyslalam listem poleconym 6-11-2013 i 16 otrzymalam odpowiedz ze jestem zakfalifikowana na leczenie do szpitala uzdrowiskowego(jestem po szpitalu endoprotezoplastyka kolana)ale na profil reumatologia choruje na rzs czas oczekiwania 5 miesiecy :) a swoja droga czy ktos podal by co oznaczaja numerki ktorymi poslugujemy sie w przegladarce :serce: pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: serendipity »

Hej:) Też byłam ciekawa, co oznaczają. O cyferkach można poczytać tu: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... =13&t=7085
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Rak1946 ja też mam kwalifikację poszpitalną ...reumatologie mój numer na dzisiaj 1154 ,,,od 6.11 cały czas szedł sobie do góry dzisiaj po raz pierwszy spadek o 5 oczek ,,,,
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

do poznanianki a dlaczego piszesz moj numer na dzisiaj przeciez masz nadany numer przez nfz ja mam1226 :roll: ale numerki schodza bardzo slabo i skacza raz w gore :lol: raz w dol ale musimy uzbroic sie w cierpliwosc :D m moze zalapiemy sie na wiosne :o
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Twój numer nie rozumiem :?: ,,,jesli chodzi o przeglądarkę to taki miałam ....dzisiaj 2 oczka mniej ...1152....z tego co piszesz powinnam miec mniejszy numerek bo prędzej złożyłam wniosek ,,,ale numer 8-) ....fundusz szaleje ,,,,ja mogę jechać w maju ,,,,poczekam jestem cierpliwa ,,,,a że ta kwalifikacja spadła mi z nieba :shock: ,,,to będę grzeczna i poczekam cierpliwie ,,,, :)
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

do poznanianki :kwiat: ja mam wpisany numer z odpowiedzi z nfz a w przegladarce na dzien dzisiejszy 1257 i dziwi mnie dlaczego mamy rozne numery w przegladarce :o skoro mamy ten sam profil i nalezymy do tego samego nfz :D nic juz nie rozumiem mozemy jedynie sie cieszyc z pieknej lekko mroznej pogody dzisiaj :)
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zuza »

Witam. Do Lary. Nareszcie dostałam dopowiedz z NFZ czekałam od 7 05 2013 . Napisano mi że czas oczekiwania ok. 25 miesięcy profil reumatologia . Mój numer na dziś to 76879 mazowiecki NFZ .Dołączam do oczekujących w kolejce. Pozdrawiam.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27

Post autor: Agnes »

Zuza,
gratuluję numerka :lol: ja dopiero czekam drugi miesiąc (NFZ mazowiecki) i wygląda na to, że jeszcze dłuuugo poczekam na swój numerek :roll: Podobnie jak Ty mam reumatologię i trochę przeraża mnie czas oczekiwania. Mam nadzieję, że wyrobię się z wyjazdem w okresie wiosenno-letnim. Życzę szybko spadających numerków ;)
ODPOWIEDZ