Miss forum - Ciechocinek 2013
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Re: Miss forum - Ciechocinek 2013
-
forumowicz
Udanej kuracji oraz wspaniałych zabiegów i doborowej obstawy
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
"Oglądałem kiedyś w TV jak wybierano miss osób niepełnosprawnych. Wygrała dziewczyna uwięziona na wózku inwalidzkim. Płakała ze szczęścia."
Mix
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Jedną z kandydatek na Miss, Natalkę z Elbląga,której udało się dotrzeć aż do finału w Ciechocinku, poznałam osobiście.
A z Jej osobą wiąże się taka oto historia.......
......
Termin oczekiwania na operację kręgosłupa zakończony. Wyznaczono termin zabiegu.
I nagle strach.....strach, że coś może się nie udać i co wtedy?
Kupiłam sobie małego Aniołka, który miał się mną opiekować. I był ze mną....
W sali na przeciw leżała młodziutka dziewczyna, która wypadła z okna i miała złamany kręgosłup.
Bardzo cierpiała. Prosiła by ktokolwiek do niej zaglądał, by podał wody... Byłam u niej nie raz...
Wychodząc ze szpitala podarowałam Jej mojego Aniołka by się Nią opiekował. Płakała...
Po dwóch latach, w smutnych dla mnie okolicznościach, będąc w tym szpitalu spotkałam Jej mamę. Powiedziała, że Aniołek towarzyszy Natalce podczas każdego pobytu w szpitalu bądź na rehabilitacji. Było to dla mnie bardzo miłe.
.....
Jakiś czas temu moja najmłodsza koleżanka w pracy opowiada...
Moja koleżanka, która jest sparaliżowana, podczas swojego pierwszego pobytu w szpitalu dostała małego Aniołka. Nie pamięta jednak od kogo. Od tamtego czasu zawsze jej towarzyszył. Niedawno zmarł jej dziadek, z którym była bardzo ale to bardzo związana. Gdy zamykano trumnę podeszła i włożyła do niej owego Aniołka by opiekował się dziadkiem....
Byłam w pracy a płakałam jak dziecko. Tą dziewczyna okazała się "moja" śliczna Natalka, którą często miałam w swych myślach....
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
oooo witaj Mixmix pisze:Dla Pani, która będzie miała najmniej punktów w wyborze na miss forum ( to nie znaczy że najbrzydsza ) - funduję pobyt w SPA.
-
forumowicz