Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kruszynka pisze:Słoneczko jak madrze
Max BINGO
Zaraz ktoś napisze o klubie wzajemnej adoracji i będzie tez miał rację ,bo tutaj wszyscy maja po trosze rację .
Kruszynko i jak tu się normalnie bawić??? Nawet na forum już nie można nic powiedzieć???? Zobacz ile tu na forum jest takich klubów i ja nic nie mówię, bo mnie to akurat nie przeszkadza. Jestem tutaj bo tego chce , bo mi się podoba. Wystarczy dwie, trzy osoby aby zrobić wielkie zamieszanie i wywołać stan niepokoju innych i stan zagrożenia
................Taka zabawa się szykuję a mnie NfZ rehabilituje ...bawcie się dobrze..bez zagrożeń i niepokoju ...Mam nadzieję że jak wrócę ....to bezkrólewie będzie panowało miłej zabawy
eluunia pisze:................Taka zabawa się szykuję a mnie NfZ rehabilituje ...bawcie się dobrze..bez zagrożeń i niepokoju ...Mam nadzieję że jak wrócę ....to bezkrólewie będzie panowało miłej zabawy
Eluniu nie bądź taka pewna Admin tu czuwa i na pewno nie dopuści do zawładnięcia forum i zapanowania bezkrólewia
eluunia pisze:................Taka zabawa się szykuję a mnie NfZ rehabilituje ...bawcie się dobrze..bez zagrożeń i niepokoju ...Mam nadzieję że jak wrócę ....to bezkrólewie będzie panowało miłej zabawy
Eluniu nie bądź taka pewna Admin tu czuwa i na pewno nie dopuści do zawładnięcia forum i zapanowania bezkrólewia
....Słoneczko ja niczego w życiu nie jestem pewna .....ale myślę że jak wrócę to jeszcze się z Wami pobawię