Pożegnanie po "Bojkocie...."
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Pożegnanie po "Bojkocie...."
Dziękuję za pozdrowienia adminku ,bo wydawało mi się że ja jestem osobą trzeźwo myśląca .Jednak chyba się pomyliłam .Myślałam ...miałam nadzieję ,że na tym forum spotkam wirtualnie ludzi miłych i przyjaznych .Nie spodziewałam się że mogą tutaj powstać jakieś koterie a tak się stało .Nie jestem osobą głupią ,uważam się za dość inteligentną osóbkę i zorientowałam się o co w tym wszystkim chodzi .Pytanie chyba retoryczne do tych którzy za tym stoją ...co Wam to dałoadministrator pisze:A mówiłem, że te wybory i wprowadzanie konkurencji między forumowiczami to zły pomysł. Demokracja wygrała jednak, a jeszcze po drodze oberwało mi się od głównego pomysłodawcy, że mam opory przed organizacją tej zabawy.
Więcej nie skomentuję bo po co nerwy.
Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Choć teraz niezbyt rozumiem o czym piszesz? Czy te wybory miały być po to by ich nie było? Tzn. by forumowicze nie wybierali? Przecież tak proponowałem - "wybierzcie się sami w rozmowie jak kiedyś". Nie, chcieliście głosowania, a teraz zarzuty.
-
forumowicz
Na początku mojego pisania pozdrawiam Admina i dziękuje,że mogłem brać udział w tej zabawie zgłaszając się do niej. Nie mam lat sześć,ale czułem się tutaj przez tą zabawe jakbym je miał znów,może teraz zostane skrytykowany,że jestem dzieckiem w ciele mężczyzny,może jestem każdy chciałby być nim nawet na troche. Bawiłem się tutaj dobrze i czuje się z tym również dobrze,a że statystyki pokazały kto wygrał nie czuje się poniżony wręcz usatysfakcjonowany,że dobrze się bawiłem i czasami bawie,ale niekiedy jestem poważny i może nikt nie lubi poważne osoby to wiedźcie,że dziękuje każdemu z was osobna,że mogę tutaj być i czasami coś napisać,wiedząc że jestem wśród swoich,a nie gdzieś na obcej ziemi nie znając nikogo czuć się jak polak dla polaka patrząc na siebie wilkiem. Dziękuje,że jesteście i pozwólcie być dalej,a jeśli nie jest mi to dane to zrozumie.
Pozdrawiam Serdecznie.
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Pozdrawiam
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
A serio to nie bardzo wiem co tu się działo? Jakiś bojkot, manipulacje i usuwanie konta? Kurczę co się stało??
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Pisałam wcześniej o swoich wrażeniach dotyczących atmosfery panującej na tym forum.Zostałam zaatakowana,że wymyślam coś czego nie ma.A tu potwierdza się jeszcze bardziej nasilone i więcej osób pisze o tym jak ja wcześniej.
Czy nie może być po prostu normalnie? Fajnie? Miło? Bez ciągłych podtekstów skierowanych tylko do jakiejś określonej grupy?Albo piszmy otwarcie,albo nie piszmy wcale.Funkcjonuje tu jakieś podziemne lobby porozumiewające się tylko na priv.Ja myślę,że priv to tylko forma domówienia szczegółów,podania numeru telefonu,a nie miejsce na zakulisowe zagrywki.
Jak pisałam wcześniej nie znam osobiście prawie nikogo z tego forum.Prawie,bo poznałam osobę,która mnie do Lądka przywiozła w sumie dzięki temu forum.
Ogłaszam apel
Nich tu będzie fajnie i miło,tak jak chcielibyśmy by było na turnusie sanatoryjnym.
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Nie chciałem robić wyborów - mi się obrywało. Zrobiłem wybory - mi się oberwało
Ale jak na to patrzę z boku, to wesoło jest, ha ha. Całe szczęście jest tu nie mało osób trzeźwo myślących i patrzących na świat pozytywnie.
Pozdrawiam Was wszystkich
admin