Pożegnanie po "Bojkocie...."

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Pożegnanie po "Bojkocie...."

Post autor: rybka »

Idę spać ... już nic nie piszę ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

administrator pisze:A mówiłem, że te wybory i wprowadzanie konkurencji między forumowiczami to zły pomysł. Demokracja wygrała jednak, a jeszcze po drodze oberwało mi się od głównego pomysłodawcy, że mam opory przed organizacją tej zabawy.
Więcej nie skomentuję bo po co nerwy.
Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących :)
Dziękuję za pozdrowienia adminku ,bo wydawało mi się że ja jestem osobą trzeźwo myśląca .Jednak chyba się pomyliłam .Myślałam ...miałam nadzieję ,że na tym forum spotkam wirtualnie ludzi miłych i przyjaznych .Nie spodziewałam się że mogą tutaj powstać jakieś koterie a tak się stało .Nie jestem osobą głupią ,uważam się za dość inteligentną osóbkę i zorientowałam się o co w tym wszystkim chodzi .Pytanie chyba retoryczne do tych którzy za tym stoją ...co Wam to dało :?: Chorą satysfakcję :?: Udupić innych to Wasz cel :?: Żałosne i ...niesmaczne ...czy będzie Wam lepiej bez Maxa i paru innych osób :?: Lepiej jak forum będzie nudne i ...martwe :?: Czy lepsze będzie jako zbiór opinii o wybranym sanatorium :?: Pewnie dla Was tak ,wejdziecie sobie tutaj pogadać o kawusi z mleczkiem i ciachu i ...będziecie królami (nie mam na myśli Mixa i Margot broń Boże) tego forum ale ....bez ludu ,lud wejdzie tylko raz do roku żeby zobaczyć czy dany ośrodek jest dobry czy nie ...fajnie tak :?: I tu nie maja nic do rzeczy wybory króla i królowej ,to się działo juz od dawna ,podział na My ,Wy i Oni .Smutne bardzo smutne i zostawia niesmak . Kiście się w swoim odorku starzy(duchem) ludzie ,ja wracam na forum plemion .
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Ciebie też pozdrawiam Medi.
Choć teraz niezbyt rozumiem o czym piszesz? Czy te wybory miały być po to by ich nie było? Tzn. by forumowicze nie wybierali? Przecież tak proponowałem - "wybierzcie się sami w rozmowie jak kiedyś". Nie, chcieliście głosowania, a teraz zarzuty. :D Czy miał być z góry wybrany Max, bo on wymyślił i się obrazi jeśli nie wygra? Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Miałem dać wytyczne jak głosować? Czy może kontrolować głosy? No ukartowali, trzema głosami ukartowali, przepraszam "udupili" Maxa trzema głosami. Jestem zniesmaczony tą manipulacją.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Wszystkich
Na początku mojego pisania pozdrawiam Admina i dziękuje,że mogłem brać udział w tej zabawie zgłaszając się do niej. Nie mam lat sześć,ale czułem się tutaj przez tą zabawe jakbym je miał znów,może teraz zostane skrytykowany,że jestem dzieckiem w ciele mężczyzny,może jestem każdy chciałby być nim nawet na troche. Bawiłem się tutaj dobrze i czuje się z tym również dobrze,a że statystyki pokazały kto wygrał nie czuje się poniżony wręcz usatysfakcjonowany,że dobrze się bawiłem i czasami bawie,ale niekiedy jestem poważny i może nikt nie lubi poważne osoby to wiedźcie,że dziękuje każdemu z was osobna,że mogę tutaj być i czasami coś napisać,wiedząc że jestem wśród swoich,a nie gdzieś na obcej ziemi nie znając nikogo czuć się jak polak dla polaka patrząc na siebie wilkiem. Dziękuje,że jesteście i pozwólcie być dalej,a jeśli nie jest mi to dane to zrozumie.
Pozdrawiam Serdecznie.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Te wybory miały być dla niektórych zabawą... I co...?Efekt końcowy-rezygnacja z uczestnictwa w życiu forum ? Czy tytuł jest tu tak istotny? Urażona duma? Jak już pisałam wcześniej jestem królową dla samej siebie. To mi wystarczy. Dlatego mogę być tu rzadko ale się mnie nie pozbędziecie :lol:
Pozdrawiam :)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Tesiu ja też nie jestem często ale wpadam tutaj i chętnie czytam wpisy te wesołe i smutne,cieszę się ze złożyłaś taką deklarację i że będziesz razem z innymi,ja podpisuję się pod Tobą pozdrawiam ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Skończyłam wybory na ostatnim miejscu i cóż z tego? Dziękuję tym, którzy na mnie głosowali :kwiat: Nie będę usuwać konta, czy chcecie czy nie też tu będę Wam jeszcze marudzić ;)
A serio to nie bardzo wiem co tu się działo? Jakiś bojkot, manipulacje i usuwanie konta? Kurczę co się stało??
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Ależ Agunia3 bardzo chcemy :!: dobrze że jesteś :D :D :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Właśnie wróciłam z tańców,w radosnym nastroju,chciałam dalej pobyć w miłym gronie,by podtrzymać moje dobre samopoczucie i co? Wielka doopa (przepraszam :evil: ). Czytam i oczom nie wierzę,znów jakieś tajemnice,niedomówienia,pomówienia,rezygnacje itd.
Pisałam wcześniej o swoich wrażeniach dotyczących atmosfery panującej na tym forum.Zostałam zaatakowana,że wymyślam coś czego nie ma.A tu potwierdza się jeszcze bardziej nasilone i więcej osób pisze o tym jak ja wcześniej.
Czy nie może być po prostu normalnie? Fajnie? Miło? Bez ciągłych podtekstów skierowanych tylko do jakiejś określonej grupy?Albo piszmy otwarcie,albo nie piszmy wcale.Funkcjonuje tu jakieś podziemne lobby porozumiewające się tylko na priv.Ja myślę,że priv to tylko forma domówienia szczegółów,podania numeru telefonu,a nie miejsce na zakulisowe zagrywki.
Jak pisałam wcześniej nie znam osobiście prawie nikogo z tego forum.Prawie,bo poznałam osobę,która mnie do Lądka przywiozła w sumie dzięki temu forum.

Ogłaszam apel
Nich tu będzie fajnie i miło,tak jak chcielibyśmy by było na turnusie sanatoryjnym.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Zgadzam się z Alice i jeśli ktoś rzeczywiście chce i umie się bawić to niech o tym nie zapewnia tylko to zrobi. Wystarczy poczytać początek wątku "Wybory na królestwo" i te zapewnienia o zabawie, a teraz jakieś dziwy nie wiadomo skąd :D
Nie chciałem robić wyborów - mi się obrywało. Zrobiłem wybory - mi się oberwało :D
Ale jak na to patrzę z boku, to wesoło jest, ha ha. Całe szczęście jest tu nie mało osób trzeźwo myślących i patrzących na świat pozytywnie.
Pozdrawiam Was wszystkich :)
admin
Zablokowany