Rymanów Zdrój - Kasztanowy Dwór (ZUS) 06.02.2014

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Rymanów Zdrój - Kasztanowy Dwór (ZUS) 06.02.2014

Post autor: jeni42 »

Witaj Arletko :kwiat:
Ja też tęsknię za Tobą, za Kasztanowym i za całym Rymanowem (pomimo tego wiatru:)) Faktycznie, tańce w Kasztanowym są najlepsze, nawet Zielony Domek niech się chowa (chociaż pizzę mają super i pierogi ruskie, które robi Tatjana, po prostu palce lizać):) Ach,a ten pyszny torcik hiszpański w Piccolo i pięknie podana kawa? Hmmm, poezja... No cóż Arletko... Wszystko co dobre, szybko się kończy...:( Mam nadzieję, że zdążyłaś się wykurować i teraz pełna energii rzucisz się w wir pracy:) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, buziaki Jasia :)
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

Hej,
oj wszystko co piszesz Jasiu to prawda. Kawa w Piccolo.... mmmm b. miłe wspomnienie. Ja już zdrowa i po dwóch dniach pracy... niestety.
Zielony Domek b. nam podpadł, kiedy to został wyproszony Kolega z kulami... Okazuje się, że pijani w Zielonym Domku mogą się bawić, ale niepełnosprawni już nie :evil:
Pozdrawiam Cię serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: jeni42 »

Hi Arletko , w takim razie Zielonego Domku w Rymanowie Zdrój NIE POLECAMY !!! Szkoda, że nie ma tu na forum takiego postu, z miejscami niepolecanymi przez kuracjuszy... Dało by to może właścicielom i obsłudze do myślenia...
Wszystkim Forumowiczom miłego niedzielnego popołudnia życzę :)
ODPOWIEDZ