Ja też tęsknię za Tobą, za Kasztanowym i za całym Rymanowem (pomimo tego wiatru:)) Faktycznie, tańce w Kasztanowym są najlepsze, nawet Zielony Domek niech się chowa (chociaż pizzę mają super i pierogi ruskie, które robi Tatjana, po prostu palce lizać):) Ach,a ten pyszny torcik hiszpański w Piccolo i pięknie podana kawa? Hmmm, poezja... No cóż Arletko... Wszystko co dobre, szybko się kończy...
Rymanów Zdrój - Kasztanowy Dwór (ZUS) 06.02.2014
- jeni42
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2013 10:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Rymanów Zdrój - Kasztanowy Dwór (ZUS) 06.02.2014
Ja też tęsknię za Tobą, za Kasztanowym i za całym Rymanowem (pomimo tego wiatru:)) Faktycznie, tańce w Kasztanowym są najlepsze, nawet Zielony Domek niech się chowa (chociaż pizzę mają super i pierogi ruskie, które robi Tatjana, po prostu palce lizać):) Ach,a ten pyszny torcik hiszpański w Piccolo i pięknie podana kawa? Hmmm, poezja... No cóż Arletko... Wszystko co dobre, szybko się kończy...
- Atja
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 18:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
oj wszystko co piszesz Jasiu to prawda. Kawa w Piccolo.... mmmm b. miłe wspomnienie. Ja już zdrowa i po dwóch dniach pracy... niestety.
Zielony Domek b. nam podpadł, kiedy to został wyproszony Kolega z kulami... Okazuje się, że pijani w Zielonym Domku mogą się bawić, ale niepełnosprawni już nie
Pozdrawiam Cię serdecznie
- jeni42
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2013 10:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Wszystkim Forumowiczom miłego niedzielnego popołudnia życzę