ona młodsza od niego o 25 lat,może być?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: ona młodsza od niego o 25 lat,może być?

Post autor: darek »

Zastanawiam się DLACZEGO dla wielu osob roznica wieku JEST az tak WAŻNA ??
Zdaje Sobie sprawę ,że może to miec wplyw na atrakcyjnośc czy też inne walory.
W naszym kraju Bardzo bacznie obserwujemy pary typu ..Dziadek z Wnuczką -róznica jest i ponad te 25 lat -Żyja nie zawsze Musza Zyci jedynie w ..łozku -Sponsoring -DLACZEGO NIE Skoro ów dziadek byl czy jest samotnym a Panna Wnuczka nie rozbila związku .
Bywając we Francji , czy Wloszek wielokrotnie mozna Spotkać takie Pary i nikomu to wg Mojej oceny chyba nie przeszkadza , ileż to "nowobogadzkich" rosjan przyjechało ze swymi ..corkami wnuczkami na Święta Bozego Narodzenia do Polski i Nawet Bardzo Otrodoksyjnie podchodzacych do Życia Górali juz to nie dziwi.
Coz swiat się zmienia.

A zawsze milo jest PRZEBYWAĆ w towarzystwie duzo młodszej osoby wszak wtedy nasza metryka jet automatycznie ..młodsza
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Nie widzę przeciwwskazań :lol: Jestem za a nawet przeciw :lol: W tym konkretnym przypadku kolejność jest ważna :roll:
Jeżeli on od mnie jest starszy o 25 lat o co to to nie :roll:
Ale jak ja jestem starsza o 25 lat czemu nie , czemu nie :lol:
A tak na poważnie co kto lubi mnie nic do tego taką wersję przyjęłam i takiej się będę trzymała.
Pozdrawiam serdecznie Bunia.

A tak podsumowując to dobrze że Max wrócił 8-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

wrócił i poszukuje 25 latki,haha
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Czy związek, w którym partnerów dzielą lata, będzie szczęśliwy :?: trudno prorokować. Pomimo początkowych trudności, czy braku akceptacji otoczenia to, jak potoczą się losy takiej pary, zależy przede wszystkim od nich samych. Jedno jest pewne: jeśli miłość jest prawdziwa, to nie zna żadnych granic :serce:

Max, jeśli jesteś zdeterminowany to szukaj...... ale czy będzie warto?.....to już czas pokaże :roll: :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Kilka lat temu poznalem Pana ,ktory przychodził z Zawodnikiem na teningi ..starszy Stateczny Pan ..prawdopodobnie dziadek tego zawodnika.
Wiadomym jest ,ze skoro widzielismy sie średnio po 2-3 razy wtygodniu zoobligowani bylismy do wymiany uprzejmości. kiedys po ktoryms trenikgu ow jegomośc zadał pytanie jak postepy ..syna troszke zaniemiałem
Często rozmawialismy po treningach kiedys podczas meczu turnieju wyjazdowego usiedlismy na ..kawie zostalismy w kawiarni we dowch do kolejnego meczu prawie 2-3 godz ,Zawodnicy byli pod opieką Kolegi i Pana kierowcy

Cóż sie okazało
Pan skończył 50 urodziny a On Poczuł się sam pomimo Żony ,synow synowych i bodajże 2 wnuków
Pan w ciagu tygodnia poprostu wyprowadził się Zostawiajac WSZYSTKO Żonie i Synom
wyszedł jak to powiedzial tylko z warsztatem .slusarkim ,ktorego byl posiadaczem po Ojcu
Rozwód i.. wyjazd w czerwcu do ..Międzywodzia ( znam ta miejscowośc stad tez jego opowieśc stawał się bliższa) tak w ośrodku poznał Mloda Kobietę -dziewczyne lat 20,22 ON juz po rozwodzie lat 52
Nastała jak to mowił WIELKA Milość po powrocie jeszcze podczas wakacji kilkakrotnie był w Miedzywodziu po bodajze roku ..Slub po Kolejnym ..urodzil się Moj Zawodnik
Ja nigdy nie poznałem jak bylo tam w domu ale na zewnatrz było widac to cos ..
Pan zmarł w 2011 roku po kolejnych 25 latach z kolejna Pania ,mimo ,ze mineło ponad 2 lata owa Pani Jest samotna a i uroku wiele pań zapewne jej zazdrości Mieszka z synem

nie NIEJEST to żaden Harlekin - to poprostu jest Zycie ,ktore poznałem mialem przyjemnośc Znać tego Pana ponad ..10 lat wiele rozmawialiśmy i niejednokrotnie jako pośrednio trenerowi syna otwieral się
Tak wiedział ,że jest duzo starszy od swej Partnerki ( byla ,jest bardzo Atrakcyjna ),ale Ona Dawala mu POCZUCIE
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...czy wiek ma znaczenie :?: :?: chyba dla sera i wina ;)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

... Elciu i jeszcze dla skrzypiec ;) :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

masz rację umknęło mi to :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

No wiek ma ogromne znaczenie......ale jak się wchodzi po schodach na 10 piętro ;) :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

no widzę że ciekawe wpisy się pojawiają,ciekaw jestem co na to panowie? czy wg was wiek nieważny jest? np w łóżku?
ODPOWIEDZ