KOŁOBRZEG
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: KOŁOBRZEG
Super OPTYMIZM !!milusinska pisze:Nana![]()
Jak masz już termin, to dość odległy. Ja również z Poznania. Ale wciąż czekam i liczę na ok. kwietnia. Tylko nie wiem gdzie dostanę. A bardzo bym chciała Kołobrzeg. Może idzie załatwić? Za wszelkie wskazówki będę wdzięczna. A na jakie schorzenie? Ja astma, tarczyca i nadciśnienie. Ktoś mi tu powiedział że mam duże szanse na Kołobrzeg. Czekam od stycznia 2013. Nie mam żadnego doswiadczenia jadę po raz pierwszy. Pozdrawiam
Czekam od stycznia 2013. Nie mam żadnego doswiadczenia jadę po raz pierwszy. Pozdrawiam
Droga Milusińska
Pięknym było by jak sugerujesz pobyt w sanatorium po 15 miesiącach oczekiwania gdy Średni czas w Polsce to około ..24 miesiące
Oczywiście mogę się mylić ............
-
forumowicz
W papierach które dostałam z NFZ mam napisane że czas oczekiwania to 15 m-cy. W Wielkopolskim widocznie tak jest! Startowałam z nr 35 tys, a w tej chwili mam 3100. ???
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
milusinska pisze:HenrykaAleksandra![]()
Pozdrów proszę ode mnie ukochany Kołbrzeg! Zazdroszczę Ci!![]()
![]()
Na pewno pozdrowię ! Polskie wybrzeże potrafi oczarować o każdej porze roku.....promienie zimowego słońca,skuty lodem Bałtyk,ośnieżona plaża i tupot mew, to spełnienie marzeń o relaksującym wypoczynku w ten mroźny czas....