Poszukiwana BASIA O

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Poszukiwana BASIA O

Post autor: andrzej1955 »

Najbardziej przykre jest to jak się ma dwa oblicza :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Basiu jesteś silna i wiesz o tym doskonale :serce: dałaś radę do tego właśnie momentu i to jest ważne że w końcu przełamałaś się :kwiat: teraz już tylko będzie dobrze ... :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Trzymaj się Basiu i odwiedzaj forum bo nie jest ono zdominowane przez dwulicowców i wrednych,małych ludzików :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

....Czasem mam obawę że mylimy się w naszych myślach i odczuciach :o ....przecież mówienie to co czujemy to takie proste ale jak szybko możemy kogoś urazić ...bądź być źle odebranym...a może nie mówiąc okazujemy swoją słabość :?: :?: :?: Tylko ile nieporozumień niesie to, że często wolimy coś przemilczeć, zamiast powiedzieć prosto w oczy, co myślimy i czujemy... A potem w swoich głowach snujemy bezsensowne domysły i często jeszcze dodatkowo się nimi zadręczamy... A przecież o ile byłoby nam łatwiej, ile czasu moglibyśmy zaoszczędzić, gdybyśmy mówili dokładnie to, co czujemy i szczerze myślimy... O ile mniej byłoby problemów...Elciu :!: :!: :!: ale zastanów się jaki byłby świat jak wszyscy zaczęli by mówić co myślą :( czy byłoby więcej zrozumienia :?: :?: zaufania ... :?: :?: ale ranek..... :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

agunia3 pisze:Basiu pewnie to wiesz ale naprawdę szkoda nerwów przez jakąś osobę, która jest taka zgorzkniała, zakompleksiona że zostały jej tylko plotki i zatruwanie życia innym. Nie znam sytuacji, nie wiem o kogo chodzi ale nie raz coś ktoś mimochodem wspominał na forum, że jest czy są tu takie osoby. Basiu nie uciekaj bo to nie Twoja wina, bądź tu z nami, tu naprawdę czasem jest takie szaleństwo i wariactwo, że nie sposób się nie uśmiechnąć. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i abyś - mimo tej zasady ograniczonego zaufania na forum i życiu realnym - znalazła bratnią duszę, spokój i szczęście. :kwiat:
Ta osoba jest z Wami bardzo blisko, dzwoni często i pyta "Co kochanie słychać, jak się czujesz, jak twoja mama, jak dzieci, nie było ciebie na forum dzisiaj. wczoraj, mnie możesz się zwierzyć, opowiedz jaki masz problem..." itp.Ma dużą wiedzę i jest pomocna forum... ale "prawda" jest dwulicowa :shock: . Gdy dzisiaj zadzwoni niech się zapali czerwone światełko, że info o Was krąży. Ostrzegam, więcej ostrożności... :( Miłego piąteczku zwłaszcza dla pracusiów, dzisiaj urodziny... miesiąca :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basiu miłego dnia :) i wyłącz telefon :lol: :lol:
forumowicz

Elunia, do mnie nie dzwoni już ta "przyjaciółka, ale do Ciebie tak :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Jest takie powiedzenie na kaszubach ;nosi płaszcz na dwie strony; no cóż omijajmy takich szerokim łukiem.. :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basiu ale mój numer telefonu ma tylko przyjaciel :lol: :lol:
forumowicz

a ja przyjmuje zakłady że jak by ktos tutaj napisał konkretnie po nicku o danej osobie,to ten wpis zostanie usunięty przez administratora natychmiast,nie może być inaczej skoro jest to znajomość administratora z tą konkretna osobą. :D
Zablokowany