Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Blondi pisze:To ja ...odpadam ...miłego życzę i Alku czekam na ....wiesz gdzie
Blondi
To tylko moja propozycja pierwszego spotkania z ludźmi, którzy będą na turnusie.
Przecież kolejne spotkanie może być w innym, pasującym tym którzy chcą dojechać, terminie.
Pozdrawiam
Dopisuję do listy obecności na spotkaniu integracyjnym w Stegnie Fala 30.07. br po kolacji w kawiarence sanatoryjnej.
Zapraszam pozostałych uczestników sanatoryjnych do wspólnego zintegrowania na 24 dniowy wspólny miły pobyt.
Bona
To przyjadę trochę wcześniej z ..........żelazkiem [/quote]
Teśka dobry pomysł ,nie będę musiała latać po ośrodku i szukać
Będziesz piękniejsza bez niej [/quote]
Janie myślisz że nie szata zdobi człowieka[Bona oczywiście, że to powiedzenie jest właściwe. Jednak szata często zdobi KOBIETĘ ale bez nie kobieta jest jeszcze piękniejsza przynajmniej w moich oczach.
Dopisuję do listy obecności na spotkaniu integracyjnym w Stegnie Fala 30.07. br po kolacji w kawiarence sanatoryjnej.
Zapraszam pozostałych uczestników sanatoryjnych do wspólnego zintegrowania na 24 dniowy wspólny miły pobyt.
do miłego
Witam Olsztyniak
Będzie miło Cię poznać osobiście i realnie na spotkaniu
Mnie będzie łatwo rozpoznać,wysoki,brunatny miś
Witaj Bona
Jak nie zdążysz wyprasować to pożyczymy sukienke