Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich.
Tez jadę do Świeradowa 18 sierpnia, do Domu Zdrojowego, wyjazd z Białegostoku.kawałek drogi mnie czeka liczę na towarzystwo w podroży. Pozdrawiam.
Witaj Maciuszkinia jesteś od wczoraj w sanatorium to napisz kiilka słów jak tam jest ? ( oczywiście jak masz czym napisać ) pozdrawiam ja zaczynam za tydzień pobyt.
Witam Wszystkich. Trudno Piotrze po dwóch dniach o ocenę pobytu. ale mogę coś podpowiedzieć. Brak ręczników dla kuracjuszy NFZ-u bo rozmawiałem z ZUS-u to były ale to mógł być zbieg okoliczności. Przyjechałem dzień wcześniej, wynająłem pokój poza ośrodkiem, byłem w recepcji o 7.30 jako trzeci no i miałem do wyboru pokoje. Po otrzymaniu przydziału nie klucza musiałem czekać do godziny trzynastej bo wyjazdy i przyjazdy są tego samego dnia a osoby z tego pokoju korzystały na maksa i wyjeżdżały o dwunastej. Reszta jeżeli byleś już w sanatorium jest podobnie. Jeżeli chodzi o internet to w domu zdrojowym w budynku B łapie słaba sieć na 3 pietrze, ruter stoi na 1 czyli niższe pietra powinno być lepiej. Pozdrawiam.
Witam. Jestem jestem. Kwatera za 45zł mogę Ci namierzyć, jest w miarę blisko a autem tym bardziej. Dom nazywa się Beatka na ulicy Budowlanych. Parking to "agat" załatwia, ale jak przyjedziesz to na pewno w cenie 50zł za turnus coś się znajdzie. Jak będziesz miał trudnosci to dzwon 518789474. Pozdrawiam.
Witaj
Czekamy na wszystkich przyjeżdżających, miło będzie się spotkać na miejscu. Jak już zawitasz daj znać. Cieplutko tylko się zaopatrz bo zimno jak cho.... a nic lepszego się nie zanosi.