swieradow sierpien

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2014 12:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Re: swieradow sierpien

Post autor: piotr111 »

Witam Madziu szkoda że nie jest nam podrodze byłoby przyjemnie jechać w towarzystwie, pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku :kwiat:
maciuszkina
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2014 20:04
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: maciuszkina »

Witam wszystkich.
Tez jadę do Świeradowa 18 sierpnia, do Domu Zdrojowego, wyjazd z Białegostoku.kawałek drogi mnie czeka liczę na towarzystwo w podroży. Pozdrawiam.
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Maciuszkinia jesteś od wczoraj w sanatorium to napisz kiilka słów jak tam jest ? ( oczywiście jak masz czym napisać ) pozdrawiam ja zaczynam za tydzień pobyt.
maciuszkina
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam Wszystkich. Trudno Piotrze po dwóch dniach o ocenę pobytu. ale mogę coś podpowiedzieć. Brak ręczników dla kuracjuszy NFZ-u bo rozmawiałem z ZUS-u to były ale to mógł być zbieg okoliczności. Przyjechałem dzień wcześniej, wynająłem pokój poza ośrodkiem, byłem w recepcji o 7.30 jako trzeci no i miałem do wyboru pokoje. Po otrzymaniu przydziału nie klucza musiałem czekać do godziny trzynastej bo wyjazdy i przyjazdy są tego samego dnia a osoby z tego pokoju korzystały na maksa i wyjeżdżały o dwunastej. Reszta jeżeli byleś już w sanatorium jest podobnie. Jeżeli chodzi o internet to w domu zdrojowym w budynku B łapie słaba sieć na 3 pietrze, ruter stoi na 1 czyli niższe pietra powinno być lepiej. Pozdrawiam.
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzięki za odpowiedz też chcę przyjechac dzień wcześniej masz może namiary na nie drogą kwaterę ? a jak wygląda sprawa z parkingami ? pozdrawiam.
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Halo Maciuszkinia jesteś tam ?
maciuszkina
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam. Jestem jestem. Kwatera za 45zł mogę Ci namierzyć, jest w miarę blisko a autem tym bardziej. Dom nazywa się Beatka na ulicy Budowlanych. Parking to "agat" załatwia, ale jak przyjedziesz to na pewno w cenie 50zł za turnus coś się znajdzie. Jak będziesz miał trudnosci to dzwon 518789474. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

Halllo! Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających do Swieradowa,moj turnus zaczyna sie 26 sierpnia w Wacławie,do zobaczenia.
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Witaj
Czekamy na wszystkich przyjeżdżających, miło będzie się spotkać na miejscu. Jak już zawitasz daj znać. Cieplutko tylko się zaopatrz bo zimno jak cho.... :P :lol: a nic lepszego się nie zanosi. :(
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam będę jutro turnus zaczynam 26 w Zdrojowym wszystkim chętnym proponuję się spotkać gdzieś na miejscu pozdrawiam :D :D
ODPOWIEDZ