Bieszczady w obiektywie
- madzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 14:19
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Polańczyk w obiektywie
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
Połonina Wetlińska z Chatką Puchatka ,
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Dzięki Aga za gratulacje i miłe słowa o moich zdjęciach. Pozdrawiamagalew pisze:Suzen, jednak się udało , gratulacje![]()
![]()
Piękne zdjęcia
Anusiu potwierdzam. Wchodziliśmy od Wołosatego niebieskim szlakiem. Plany były inne, mieliśmy wchodzić na Tarnicę przez Bukowską i Halicz (czerwony szlak), a zejść do Wołosatego. Jednak z powodu panujących w Bieszczadach burz skróciliśmy trasę do maksimum. (wejście i zejście tą samą trasą) Byłam na Tarnicy 18 lipca, a dzień wcześniej na szczycie został porażony przez piorun w czasie burzy jeden z turystów i niestety zmarł. (*)anusia153 pisze:Suzen gratuluję pokonania trasy, a jaką trasą schodziłaś, bo wychodziłaś jak widzę na Tarnicę od Wołosatego. (...)
Dla mnie będzie to niezapomniana wycieczka, która pozostawi piękne wspomnienia. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tu wrócę.
Dziękuję za gratulacje, pozdrawiam.
Dzięki Selene za gratulacje, o swojej zadyszce nawet nie chcę pisać, ale mimo kiepskiej pogody moje oczy nie mogły nasycić się pięknem tego miejsca.Selene pisze:Suzenaż... dostałam zadyszki
ale oczy się ucieszyły
Gratuluję
![]()
![]()
Pozdrawiam
Może jednak ktoś się skusi , szlaki nie są trudne ....agalew pisze:Anuś, cudne, już mnie ciągnie. Jakoś nikt się nie zgłasza na wspólne wędrowanie.![]()
![]()
Przyjdzie nam znowu we dwie człapać, ale co tam...damy radę, a jakie wspomnienia i radość serca i oka
![]()
![]()
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Poczekamy...zobaczymy...U mnie to dopiero był spontan, a to dzięki Tobie Aniuanusia153 pisze:Może jednak ktoś się skusi , szlaki nie są trudne ....agalew pisze:Anuś, cudne, już mnie ciągnie. Jakoś nikt się nie zgłasza na wspólne wędrowanie.![]()
![]()
Przyjdzie nam znowu we dwie człapać, ale co tam...damy radę, a jakie wspomnienia i radość serca i oka
![]()
![]()
tylko trochę długie .. jakoś damy radę
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
Wejście na Tarnicę od Ustrzyk przez Szeroki Wierch.
Wszyscy zachwycamy się Bieszczadami jesienią , latem i wiosną ale zimą też jest pięknie , te same szlaki zimą zdecydowanie są trudniejsze .
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 71 razy
anusia153 pisze: (...) zauważyłam że na NS jest sporo miłośników Bieszczad , a może kiedyś wspólnie wybralibyśmy się na szlak ?
agalew pisze: (...) Kto z Forumowiczów pisze się na wspólne podziwianie cudów Naszego Stwórcy![]()
![]()
Czy to może są propozycje wspólnego wędrowaniaagalew pisze: (...) Forumowiecze NS, kto chętny na wspólna wędrówkę![]()
![]()
agalew pisze: (...) Jakoś nikt się nie zgłasza na wspólne wędrowanie.(...)
Jeśli tak, to ja zgłaszam swoją kandydaturę na wspólne "bieszczadowanie".anusia153 pisze:Może jednak ktoś się skusi , szlaki nie są trudne ....tylko trochę długie .. jakoś damy radę
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 71 razy
Podejście na "Caryńską" od Brzegów Górnych. (październik)agalew pisze:Dla zachęty ...Połonina Caryńska (...)
[ obrazek zewnętrzny ]
Wejście na szlak w Brzegach.
[ obrazek zewnętrzny ]
"Widoczek" po wyjściu z lasu.
[ obrazek zewnętrzny ]
Rzut oka za siebie.
[ obrazek zewnętrzny ]
Źródełko "życia". Nigdzie tak nie smakowała woda jak tam.
[ obrazek zewnętrzny ]
W oddali cel naszej wędrówki.
[ obrazek zewnętrzny ]
"Skrzydlaty mieszkaniec" tych terenów.
[ obrazek zewnętrzny ]
Najwyższy punkt to grzbiet "Caryńskiej"
[ obrazek zewnętrzny ]
"Ostatnia prosta"
[ obrazek zewnętrzny ]
... i jesteśmy u celu.
[ obrazek zewnętrzny ]
Zejście na Przełęcz Wyżniańską. (zielony szlak)
[ obrazek zewnętrzny ]
Widok "Caryńskiej" z przełęczy.
[ obrazek zewnętrzny ]
"Ostatnie" spojrzenie i w drogę. Jeszcze tylko