Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nio wpisów w temacie mamy na ta chwile 2956 ale sie powiększy bo suweren nas konsekwentnie sledzi .......czyli nikt do beskidu nie jedzie ale gapia sie tu wszyscy
zaproszenie trzeba napisać.Mili goście,podglądacze: zapraszamy do pisania o pierdołach!im więcej ciekawych ludzi się wypowiada tym pierdoły ciekawsze!a tematy musicie przyznać ciekawe,jest i o emerytach i o pracy,o romansach jak i o sexie,można wszystkiego się dowiedzieć,można poznać drugą połówkę:np Słoneczko atrakcyjna kobieta,szuka kandydata na męża,Insignia przystojny mężczyzna szuka kochanki,piszcie zapraszamy!
No proszę wolny facet na forum!kobiety na co czekać jeszcze?chyba na PW masz aż za dużo ofert do przebierania,nawiasem mówiąc to bardziej wolnego człowieka jak ja,wg choroskopu i numerologia to nie ma! Myślę że w sanatoriach to jednak większe branie mają mężatki i żonaci
No to masz branie na 100% ...a swoją drogą to już mój 4 raz w san ......ale jestem człowiekiem wolnym zawodowo mam duży kontakt z ludźmi o różnym pokroju różnych stanowiskach i wykształceniu......sorki Panowie ale w san.....panowie nie dają o sobie dobrze myśleć......przepraszam że tak pisze ale to prawda .......wiec Max chciałbym widzieć jak te panie rozrywaja Cię na strzępy......