Niepełnosprawni-Protest w Sejmie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
lope123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2017 14:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Niepełnosprawni-Protest w Sejmie

Post autor: lope123 »

Chętny,
Ty się nie dziw, Marek i Słodziak to są wyznawcy a wiara czyni czuba,
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Nie wiem o jakim upadku tematu mówicie-chyba o tym że jedynie słuszna telewizja o tym nic nie mówi-może pooglądajcie czasami inne-ja czasami oglądam tą jedynie słuszną i przecieram oczy ze zdumienia o uszach już nie wspomnę :!: piszecie ile to dostali protestujący-pytam czy tyle ile chcieli-tyle ile obiecali im w 2014 roku obecnie rządzący,wystarczą małe przesunięcia w budżecie-np.wyprawki dla wszystkich dzieci-wartość około 1,5 miliarda-dodatek którego domagają się protestujący to około 1,6 miliarda,strzelnice sportowe-koszt około 1-miliard-komu i po co budowane :?: można by było jak by się chciało i trochę wrażliwości miało :!: :!: :!: sejm stał się twierdzą-posłowie wjeżdżający do niego mają kontrolowane samochody-o tych chcący odwiedzić Protestujących już pisałem-jedynie Duda-zasłużony działacz związkowy wpuszczony-ciekawe czy po to żeby powtórzyć co mówił w 2014 roku,Pierwsza Dama też,kardynał-natomiast Ochojska i Kombatantka Powst.Warszawskiego-NIE :!: straż marszałkowska wyposażona jest obecnie w broń krótką i paralizatory,kotary,barierki w sejmie-przed nim-czyżby wybrańcy bali się Suwerena :!: :!: :!: Na każdym kroku słyszy się że wszyscy jesteśmy równi wobec prawa-JAKIEGO-chyba ...kalego,mam już trochę latek-swoje przeżyłem-jestem tak niepełnosprawny że jeszcze nikt nie musi się mną zajmować,to co dało mi państwo to 947 zł renty-nie wiem czy coś zabrało w postaci podwyżki leków,jedno co wiem to to że serce się kraje jak widzi się tych ludzi którzy walczą o środki na godne życie i dla mnie każdy kto nie przyznaje im racji jest po prostu BEZ SERCA i jakichkolwiek ludzkich cech :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

lope123 pisze: 17 maja 2018 23:38 Chętny,
Ty się nie dziw, Marek i Słodziak to są wyznawcy a wiara czyni czuba,
NIESTETY na portalu jest ich wiecej i ONI mysla ze zabiora NAM MOZLIWOSC MYSLENIA

smutne jest ze jedna mala osoba tak ladnie podzieliła

a co do protestu

" Marszałek sejmu Zabronił Spacerów - bo spotkali się

Choler czy Ci Dwaj Młodzi chłopcy Zostali POZBAWIENI PRAW
takie cos powinno już dawno w bieszczadach odprawiać pokute za takie słowa i czyny
Rasa panów
Ania52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lis 2016 17:48
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Ania52 »

Wytchnienie dla rodziny niepełnosprawnej osoby. W większych miastach przyjeżdża samochód po taką osobę (u nas bus) i zawożą do szkoły życia. Na wsi niestety nie ma takiej możliwości i dlatego potrzebna jest żywa gotówka a nie ble,ble,ble. Popieram protest niepełnosprawnych i wstyd mi za rządzących.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

darek pisze: 16 maja 2018 19:26 SERDECZNA prosba do osób nie zainteresowanych o nie komentowanie.
JEZELI PRAWDA BOLI to....
Darku - ponownie Wielkie Dzięki za ten genialny krótki wpis bo dzięki Tobie wreszcie wiemy czego i kogo ten temat dotyczy i czyj głos ma tu być.
Komentowanie w tym temacie dotyczy osób zainteresowanych protestem sejmowym :lol:
czyli nie dotyczy całego środowiska i potrzeb niepełnosprawnych a tylko tej małej grupki ;)
Kto się tym nie interesuje - nie ma potrzeby komentowania w temacie.
A kto się już całkiem pogubił w temacie lub tkwi w niewiedzy - zapraszam TUTAJ do lektury przebiegu protestu
mary jo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2015 22:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mary jo »

A po co Ty Maawrek36 komentujesz w tym temacie ? Przecież nie jesteś " zainteresowany protestem sejmowym ".
Masz z Protestu niezły " rechot " jak widać. Piszą tu ludzie,którzy w większości rozumieją i popierają protestujących,
a czy sami są niepełnosprawni,czy ich bliscy,czy obracają się w środowiskach ludzi niepełnosprawnych ? To naprawdę
nie powinno Cię interesować.
Nikt z nas, popierających Protest nie tkwi w niewiedzy ani nie pogubił się w temacie,zapewniam Cię.

Osoba niepełnosprawna,to przede wszystkim Człowiek.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Prawda jest niestety bardzo smutna-Protest nie dotyczy mnie,ani mojego syna-w związku z tym ja nic nie zyskam więc go nie POPIERAM :!: :!: :!: takie podejście jest dla mnie nie do pojęcia-ja też nic nie zyskam-więc też nie powinienem go popierać-a gdzie czysto ludzkie podejście do Protestujących :?: niestety to jest...HIPOKRYZJA :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Marek po raz kolejny powiem że jesteś hipokrytą.
Mam też swoje powody by tak sądzić i z tobą w tej kwestii dyskutować nie mam zamiaru.Ale też nie pozbawisz mnie myślenia i swojego sposobu na życie . Wiem gdzie szukać RZETELNYCH informacji w temacie.A kto tkwi w niewiedzy to jego problem.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

a Ja jak premier POPIERAM
Bo MNIE TEŻ się NALEZY podwyżka owych 153 złotych
12 lat temu jak powiedział Mi Mój Przyjaciel to za 153 złote mogłem napić się dobrej wódki z kolacją a dziś za 153 złote to tylko wódki się Napije

Prosze Państwa

Skoro Jest Tak DOBRZE KRAJ płynie mlekiem i Miodem

Dlaczego Nie zostanie podwyższony ten dodatek -153 złote
Dlaczego nie Zostanie podwyższony dodatek z ZUS dla stopnia ZNacznego

DLACZEGO DODATEK pogrzebowy Jest na Jednym Poziomie od Kilku lat
Koszty i Inflacja idzie w Górę

a jeżeli Ktoś tego nie widzi Zapraszam do Sklepu ile kosztuje 1 kg chleba dzis ile kosztuje 1 litr Benzyny dzis

i na miłośc Boska Marku nie wklejaj Linków ze jedna czy druga Pani pławi się w Luksusach -Tak Ma Męża który Pracuje płaci i zarabia na Rodzinę ..Tylko PYTANIE GDZIE JEST PAŃSTWO w tym wszystkim
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W codziennym życiu przekonałam się, że wyznawcy jednej słusznej partii zawsze powiedzą, że pada deszcz choćbyśmy pluli im w twarz. Szkoda nerwów na dyskusje. Co do zasiłku pogrzebowego co parę lat maleje. Do standardowego pogrzebu bez szału w średniej miejscowości musisz dopłacić. Sprawdzone w niestety w autopsji.
Zablokowany