JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Post autor: eluunia »

.........Przeraża mnie czasem ta szybkość, z jaką osoba anonimowa staje się dla nas bliską, a bliska anonimową… Zdarzają się tacy ludzie, którzy istnieją dostatecznie długo i chcemy ich zatrzymać, ale oni idą dalej, wracają na swoja trasę… Przyjaźnie, znajomości – jedne trwają, inne kończą się zanim tak naprawdę się zaczęły… Czasami przekreślamy kogoś kogo właściwie nie znamy,czasem ktoś przekreśla nas…Przykre? :( Takie życie… Chciałabym nauczyć się nie przywiązywać bardzo do ludzi… Oszczędziłoby mi to wiele rozczarowań i smutków i nie błądziłabym po swoich drogach… Ale niektórych ludzi nie da się zatrzymać… Przychodzą, żeby odejść… I wiem też, że ludzie za których oddałabym wszystko, prędzej czy później wezmą to moje wszystko nie dając nic w zamian… Odejdą a ja zostanę z niczym… A już wiem, że to cholernie boli…i wiem że są ludzie którzy pojawiają się w naszym życiu na krótko a sprzątać po nich będę bardzo długo ;)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Elciu....nie mogłabym wyrazić tego lepiej niż Ty to zrobiłaś. Czytając Twój tekst pomyślałam, że takie same mam odczucia.....jest to przerażające ale prawdziwe i nie mamy na to kompletnie żadnego wpływu................tak się po prostu dzieje..... :( ......i ja też już wiem jak to boli.....
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...Wiem Biedroneczko , że ciężko się zdo­być na uśmiech pośród tych wszys­tkich prob­lemów…Ale wiem też, że od jed­ne­go,
na­wet ta­kiego bar­dzo małego uśmie­chu zaczy­na się dro­ga do szczęścia… Bo grunt to pośród tych wszystkich smutków, niedomówień, kłam­stw i in­nych ok­ropności zna­leźć chociaż cień szczęścia… Takiego naszego szczęścia… :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Eluuniu :kwiat: , Biedroneczko :kwiat: , życzę wam jak najwięcej tego uśmiechu. Dziewczyny ....takie jesteśmy wszystkie, to nie tylko WY. Przywiązujemy sie do kogoś b. szybko. A jeszcze jak jest to wspaniały, doby człowiek dla nas to tym bardziej jest to przykre. Ale mało która kobieta machnie na to ręką. Większość z nas cierpi wtedy. A ta druga strona zazwyczaj zastanawia sie co my od niej chcemy.
Boże....mama mnie zabije :lol: :lol: już powinnam plewić u niej na działce. Będę wieczorkiem. Dziewczyny....uszy do góry....myslę, ze należy opracować plan działania pn." Jak wszystko olać"...wiem , wiem co myślicie .... :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

.Słoneczko ...można i tak ale mój kolega zawsze mi powtarzał "największy błąd jaki można popełnić, to pozwolić niektórym ludziom, zostać w naszym życiu o wiele dłużej niż na to sobie zasługują.." bo później długoooooooooooo sprzątasz ;) :) no i właśnie mnie to czeka :lol: :lol: ale dziś moja pyzata buźka jest radosna więc zrobię to w mig :lol: :lol: Słoneczko a wzięłaś gaśnicę na ta działkę .... :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

............Jaka bezradna jestem i mała wobec losu… :(
Mogę tylko ulec, przyjąć szczęście kiedy się pojawi…I pogodzić z tym, że kiedyś odejdzie..... :( a dzisiaj....dzisiaj chciałam więcej ... :).. znów po­jawił się uśmiech i blask w oczach… :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Powtarzając za Elunią- ....a dzisiaj chciałam więcej i pojawił się....uśmiech i blask w oku, a nawet w oczach i bardzo trudne i skomplikowane sprawy wydają się banalnie proste i mroczna droga rozświetliła się tysiącem jasno migocących gwiazd, Eluniu Ty jesteś wróżką czy uroczą mądrą........czarownicą :?: ;) ;) pozdrawiam serdecznie- dzisiaj ubyło mi sporo lat, a bagaż życiowy prawie zniknął z pleców :kwiat: :serce: chciałoby się krzyczeć- Kocham Was- ale niektórzy opatrznie by to zrozumieli :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Tak tak Andrzeju :)
Eluunia ma w sobie jakąś magię :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Elunia ma w sobie magię- dobrze że to nie Średniowiecze :lol: A ja zaczynam KOCHAĆ.....Poniedziałki :!: :!: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Kiedy ktoś Cię opuści, poza tym, że tęsknisz...........poza tym, że rozpada się cały ten mały świat, który razem stworzyliście........... i że wszystko co widzisz albo robisz przypomina Ci o tej osobie............. najgorsza jest myśl, że była to próba jakości............ :( i teraz wszystkie części, z których się składasz, noszą stempel ODRZUT przystawiony przez ......... :cry:

...ale poza tym ŚWIAT JEST PIĘKNY i są tam gdzieś nasze nowe miłości :serce: :serce: :serce:
Zablokowany