W moim przypadku pociąg jest odpowiednikiem życia. ..tak to tłumaczę. Historie w nim wyrażone są odpowiednikiem zaistniałych zmian.Zatłoczony może oznaczać nawał prac nagromadzonych lub wydarzeń ktore Ciebie czekają lub właśnie przechodzisz.
Paczka z Olecka
Re: Paczka z Olecka
W moim przypadku pociąg jest odpowiednikiem życia. ..tak to tłumaczę. Historie w nim wyrażone są odpowiednikiem zaistniałych zmian.Zatłoczony może oznaczać nawał prac nagromadzonych lub wydarzeń ktore Ciebie czekają lub właśnie przechodzisz.
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
A kiedy się robi większe zakupy ? przed weekendem, nieprawdaż ?
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Staż sanatoryjny: 4
- Połówkę do Radomia proszę.
Podchodzi pijaczyna do kasy i mówi :
- Ćwiartkę na miejscu
Pociąg osobowy stale przyspiesza, mija jedną, drugą stację bez zatrzymywania się
Pasażerowie zaczynają się niepokoić.
Pojawia się konduktor i oznajmia :
- Proszę się nie denerwować, nie bierzemy dopłaty za pospieszny, bo wysiadły hamulce
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 267 razy
- Podziękowano: 138 razy
No to sobie pochichali ze mnie
Pewien sprytny jegomość widząc, że nie ma żadnych szans na zajęcie miejsca siedzącego w pociągu, krzyknął:
– Proszę o spokój! Z torby uciekł mi jadowity wąż!
Wszyscy w panice opuścili wagon, a spryciarz w jednym z przedziałów usiadł i zaraz zasnął. Po godzinie budzi się i stwierdza, że wagon nadal stoi w tym samym miejscu. Pyta więc kolejarza:
– Dlaczego nie jedziemy?
– Jakiś idiota wypuścił węża i musieliśmy odłączyć ten wagon.
Kolejny dzień wita nas słońcem.
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Staż sanatoryjny: 4
Dusiu dzięki za kawę
U mnie też już od rana lato
Dusiu wybrałam już 6 zabiegów fali na ostrogę piętową i powiem, że teraz czuję ulgę, tzn po całym dniu boli, ale w ciągu dnia zapominam o tym, a wcześniej to bolało cały czas. Nie wiem tylko jak długo ten efekt się utrzyma
Moje ostrogi są jak ich właścicielka. Trochę zwariowane.Bolą mnie po odpoczynku.nocy...Im dlużej na nich nie stoję tym gorzej.Po nocy jest problem duży z chodzeniem.Muszę chyba nauczyć się spać jak koń
Jaka pogoda u Was..? Skwar? Z tegi co mapy pokazują to Pancernz ma chyba najcieplej?.U mnie dziś ma być tylko 26 st.Pokrzywy wczoraj nasuszyłam na zimowe popijanie.Dziś już suszę miętę. Pogoda do tego idealna.
Niebawem ruszam na zabiegi.Co prawda bardziej mi to przypomina walki wręcz.Jedno z zabiegów to ćwiczenia z kołkiem.