Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj w gronie ja od listopada nie mogłam.
Więc się pofatygowałam osobiście do naszego NFZ. U nas o zwrot możesz dopiero się starać po weryfikacji czyli po 18 miesiącach. Nie jest brany pod uwagę ostatni pobyt. Jak to jest w innych NFZ że po ostatnim powrocie Ci mija 18 miesięcy. Tak że trza czekać. Chyba że w między czasie znajdziesz się w szpitalu ale na to schorzenie co złożony wniosek to się kolejka przyspiesza. Tak mi odpowiedziała pani. Jedynie po weryfikacji możesz dołończyć pismo z numerem telefonu i że interesuje Cię wyjazd ze zwrotu.
Niania pisze:
U nas o zwrot możesz dopiero się starać po weryfikacji czyli po 18 miesiącach. Nie jest brany pod uwagę ostatni pobyt. Jak to jest w innych NFZ że po ostatnim powrocie Ci mija 18 miesięcy.