Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ale Ci fajnie Gieniu... Możesz już powoli rozmyślać o tym wyjeździe .To oczekiwanie jest bezcenne.Problemy zawsze są mniej przejaskrawione podczas takiego pozytywnego oczekiwania.Prawie motyle w brzuchu...
Witajcie kochani
Wróciłam z miasta, miałam kilka spraw urzędowych do załatwienia, upał taki, że ciężko wyjść na zewnątrz
Teraz dopiero kawkę pije i odpoczywam.
Zdecydowanie mimo,że czekanie tysiąc razy lepszy w sumie niż jak się nawet jest wtedy mam w głowie jedno : i co się głupi cieszysz kilka dni wracasz i znowu dlugooooo czekasz ,tak moja głowa potrafi mnie załatwić .U mnie czarne niebo zachmurzone próbowało padać jak dla mnie idealnie ,zaraz kawa druga ,noc słabo przespana to ziewam jak smok wawelski .