Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki za gratulacje a czy będzie fajnie to zobaczymy.Ogólnie to Ciechocinek był ostatnim miejscem do którego chciałam jechać ale przy moich przypadłościach to oprócz morza zbyt dużego wyboru nie ma.Lepsze to niż Solec .Czekać już nie mogłam .Złe wspomnienia z Ciecha mam ale może już tam osy nie latają Zapomniałam sanatorium Julianówka.Aniu szkoda że razem nie potupiemy w Sanie Może Tobie się uda bo mnie urlop ograniczał.
wiesniaczkaela pisze:Wydzwonione i złapane.Nie mam czasu już czekać .Decyzja podjęta .Miało być morze a jest Ciechocinek od 13 lutego .Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.Ważne że jedziemy razem i za dwa tygodnie.
Elu gratuluję i życzę owocnego pobytu pod każdym względem Mam nadzieję ,że wydeptałaś ścieżkę również dla mnie na zwrot, ale jeszcze troszkę muszę odczekać
pozdrawiam
Wiadomość dla krajanki smakiji .Skierowania z terminem ok. 7 dni wysyłają pocztą oczywiście po wcześniejszym uzgodnieniu .W moim przypadku obydwa zostaną wysłane na adres mojej koleżanki bo tam zawsze ktoś jest w domu.Jeżeli termin jest krótki i jest problem z osobistym odbiorem to kuracjusz jedzie bez skierowania a one zostaje wysyłane przez fundusz do ośrodka. Takie info uzyskałam dzisiaj od pani w NFZ.Życzę trafnych zwrotów a skierowanko wtedy Cię znajdzie