Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chmurko doczytałam gdzieś, że zaniemogłaś .... oj oj, zbieraj się i wracaj do zdrowia. No bez sensu chorować. Masz byc zdrowa na wyjazd.
Pozdrawiam
Dziekuję za słowa otuchy.
Bogutka
Ruszamy nowy tydzień.
1337 zostało
- poprzednie dwa tygodnie lipa totalna - 60 miejsc zeszło tylko.
Z nadzieją na lepsze wyniki życze miłego dnia.
Bogutka
Nowy tydzień zaczynam w nowym wagonie 5878. Ubiegły tydzień to spadek o 424 pozycje Życzę przyspieszenia temu pociągowi zwanemu poczekalnią na 2018 rok Pozdrawiam. Maria
gabi3a pisze: 09 kwie 2018 09:25
Witam. Ja mam 1251 ale ten tydzień jeszcze się chyba dla nfz-tu nie rozpoczął, bo dzisiaj ani jeden numerek jeszcze nie spadł
zaczęli pracować ... dwa do góry .... ech.
Bogutka
Dzień dobry, śląski się melduje ze słoneczkiem .... i spowolnieniem o połowię mniej niż zawsze ! a do tego huśtawka : kilka numerów przybywa, kilka ubywa. No po prostu wesoło ... Pozdrawiam z osobistym numerem 7400
NFZ-y spowolnił szok spowodowany nagłą aktywnością tego czegoś, co zaświeciło na firmamencie...tak się zagapili w nie, wystawiając swe blade oblicza przez wyłomy okienne w swym ponurym miejscu pracy, że nie zapanowali nad klawiaturami swych narzędzi roboczych i zafundowali nam kolejkową huśtawkę nastrojów ... no tak myślę